Dana Bušić
Printscreen
Dana Bušić

Printscreen

Dana Bušić, Foto: Printscreen

Dana Bušić, učesnica takmičenja ''Zvezde Granda'', kojoj je mentor Đorđe David, iz emisije u emisiju ne prestaje da intrigira svojom pojavom, ekcentričnim kostimima i neobičnim nastupima.

Međutim sve je iznenadila kada se na sceni pojavila odevena u kostim medicinske sestre, dekorisan sa dva crvena krsta, dok se ispod kreacije nazirao veš koji je bio ukrašen crvenom ružom.

U kvalifikacijama za četvrti krug, Dana i njen mentor pojavili su se identično našminkani, a Bušićeva je na scenu izašla sa plišanim medvedom koji joj je pravio društvo tokom nastupa, da bi kasnije završio u rukama Saše Popovića.

Ovog puta, Đorđe je otišao korak dalje u svojoj viziji, kako bi Dana trebalo da se obuče, te je izbor pao na kostim medicinske sestre, što se mladoj kandidatkinji na prvu loptu nije dopalo.

- Naravno da je bila Đorđeva ideja. Nisam htela ovo da obučem ali mu verujem sto posto. Sebi sam bezveze izgledala, ali na kraju mi se dopalo - započinje ona.

Iako je većini njena pojava bila neuobičajena, Dana kaže da je u privatnom životu, situacija drugačija.

- Ovo nije ništa neobično što se mene i mojih prijatelja tiče. Oduvek sam bila drugačija i svi su me tako prihvatili - kaže takmičarka.