Snežana i Vanja
Vladimir Marković/Alo!
Snežana Đurišić i Vanja Milošević

Vladimir Marković/Alo!

Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Pevačica  koja već nekoliko decenija vlada muzičkom scenom Snežana Đurišić našla se u nezavidnoj situaciji. Za sve je kriv njen partner, doktor Vanja Milošević, sa kojim je četiri godine u emotivnoj vezi.

On je krišom uslikan sa bivšom partnerkom u jednom tržnom centru, a slike i klip brzo su se raširili internetom kao senzacija.

- U tržni centar došli su automobilom koji je u vlasništvu Snežane. Potom su zajedno napustili vozilo i uputili se u u lift u tržnom centru. Tom prilikom žena sa kojom je bio je izgovorila: "Pazi šta ovde radiš, da nas neko ne vidi da smo prisni i da nas uslika". Kad su izašli iz lifta uputili su se u prodavnicu gde se prodaju tehnički uređaji - otkriva izvor Blica koji se našao na licu mesta.

- Snežani jedna koleginica uporno pokušava da uništi vezu, negativne informacije o njoj i njenom partneru prosleđuje medijima, priča razne neistine i nebuloze. Vanja je brižan čovek, nenavikao na podmetanja i estradu, on je iz drugog sveta i Snežana stvarno uživa sa njim.

Ovo nije prva afera koju mu pakuju, svašta se o njemu pisalo, ispade on najveći švaler u Srbiji, a zapravo samo žele tako da ga predstave, a zna se i ko. Njega su ocrnili samo da bi naudili Snežani Đurišić, jer ta koleginica iz Granda ne može da podnese njihovu sreću - dodaje dobro obavešten izvor za Svet. 

 “Ništa ne želim da komentarišem. To je toliko gadno. Ako sam bilo šta ružno uradio, onda je to strašno. Ali, da se razumemo, nisam ništa loše uradio. Ovo sve bih prokomentarisao sa: "Selo gori, a baba se češlja" - kratak je bio pevačicin partner, doktor Vanja Milošević.

Bonus video: 

Pročitajte još

Komentari (4)

Svetlana

05.12.2020 20:09

Boze kako je ruzan strasno

beba

05.12.2020 20:17

Zaista, koga je briga za njih?

koleginica

06.12.2020 04:43

Javna je tajna da je Vanja jedan od vecih preljubnika. Svako dezurstvo mu dolazi nova devojka u posetu,a za intervencije ga pokrivaju kolege.Takodje pouzdano znam da je vecito bez dinara,pare trosi u kafani,a opste je poznato i da je muska sponzorusa,tako da ova veza sa estradom nikoga ko ga poznaje ne cudi. Nasao zlatnu koku,a nastavlja da se ponasa po starom. A da je bas tako brizan prema deci....mislim da je to malo preuvelicano. Ne znam sta je ovoj zeni da se tako ponizava.

fer

06.12.2020 06:43

kiga briga za njih.jel ima normalnih..bravo ti si doktor?vrati diplomu ukolio je imas i paljba .sta si umetnik zalosno