Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević
Screenshoot Facebook
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Screenshoot Facebook

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Foto: Screenshoot Facebook

Oni su jedan od najpopularnijih i sigurno medijski najintrigantnijih parova.

On je zove Vera, jer veruje u njihovu ljubav zauvek. Ona se stalno smeje njegovim šalama i smatra da je simpatična neozbiljnost kruna njegovog šarma. On od nje uči kako da kreativnom energijom projekte učini vanvremenskim, a njoj su dragocene njegove lekcije o nepodnošljivoj lakoći življenja.

Modna kreatorka otišla je korak dalje i priznala ko "nosi pantalone" u njihovoj kući kada su finansije u pitanju:

- Moj muz zaradjuje 40.000 dinara u Narodnom pozoristu, a ja 10 puta vise - ali, njemu to ne smeta ni najmanje, rekla je jedna od najzgodnijih žena sa naše javne scene u emisiji "Magazin In".

Veljko i Verica

Alo!/Rajko Ristić

Veljko i Verica, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Verica je jednom prilikom otkrila gde i kako se rodila njena i Veljkova ljubav.

- Sve što se od početka dešavalo u našem odnosu je van svakog klišea. Veljko je radio muziku za moju reviju, a s obzirom na razliku u godinama, nijednog trenutka ga nisam posmatrala kao muškarca niti su naši razgovori imali tu notu. Slučajno smo se potom našli u isto vreme na Zlatiboru, gde smo proveli sedam dana družeći se. Njegov neverovatan humor, zrelost i muzika koju je stvarao učinili su da se u mojim očima iz dečaka pretvori u muškarca. Život je smatrao igrom i tako u meni, koja sam sve preozbiljno shvatala, probudio želju da se ostatak života igram. I kada me je po povratku u Beograd ozbiljno pitao: “Hoćeš da se venčamo?”, ja sam bez razmišljanja rekla: “Da” - rekla je kreatorka, koja nikada nije obraćala pažnju da li će njihov brak izvazvati negativne komentare.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

28.11.2020 18:23

Svaka cast ali pitam se samo kako bi Verica izgledala da se nije podvrgavala plasticnim operacijama ?