"ZAHVALNA SAM BOGU ŠTO IMAM OVAKVE ĆERKE" Ovako izgledaju naslednice Slobode i Vojina: Godinama ih kriju od očiju javnosti (FOTO)

Zahvalni su Bogu!

Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović
Foto: Dejan Briza/Alo!

Glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Svoju ljubav su krunisali brakom nakon 6 godina zabavljanja, a 2010. godine rodile su se bliznakinje Vera i Mila.

Bračni par naslednice godinama uspešno krije od kamera i fotoreportera, ali se povremeno dešava da na svojim profilima na društvenim mrežama objave porodične trenutke sa ćerkama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on

 

- Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, ona onde na babu... Ali, one su, pre svega, svoje - rekao je Vojin za Bazar.

Ipak, do sada nikada nisu prikazali njihova lica. U nastavku teksta pogledajte nekoliko intimnih fotografija porodice Ćetković.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on

Bliznakinje su nedavno napunile 10 godina, a glumica je tim povodom izjavila:

- Kao i svaki roditelj, reći ću vam da je to jedan naboj emotivni, to su sada devojčice od deset godina i zaista sam blagoslovena i zahvalna gospodu što mi je baš njih dao takve kakve su. Bile su srećne i mi sa njima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi