Ovo je poznata voditeljka koju muž vara sa Topalkovom ćerkom (FOTO/VIDEO)

Strašno!

Helena i Milan Topalović
Foto: printscreen

Kako smo ranije objavili spornu fotografiju ćerke Milana Topalovića Topalka, Helene, i njenog dečka, dok su se odmarali na aerodromu, pokušali smo da saznamo o kome je reč i koga to atraktivna Helena vešto krije.

Naime, u pitanju je izvesni Dragan, koji je kako saznaju mediji, oženjen i to voditeljkom rijalitija "Parovi", Jelenom Dimitrijević. Sa Jelenom ima sina, a pre nekoliko godina bio je u žiži interesovanja javnosti zbog kupovine zgrade u Dubaiju od dvadeset spratova.

Ukoliko se svi ovi navodi ispostave kao tačni, Helenu će morati da opravda i svom ocu a i javnosti mnogo toga. Kao i činjenicu da je počinila preljubu, a znamo kako završe oni koji javno obelodane istu. 

Helena sa novim dečkom
Foto: Alo.rs

Kako li će poznata voditeljka reagovati kada bude saznala za obaj sraman čin, ostaje nam da vidimo.

Topalkova ćerka uhvaćena sa novim dečkom koji može tata da joj bude. Detaljnije pogledajte OVDE!

Ovo nije bio prvi put da je Topalko osramoćen. Evo kada se desio još jedan put OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Dule
  25/11/2020 - 10:12
  Какав је ово акреп препотентни! Уопште није чудно што је човек потражио и нашао лепше и млађе, сваки би на његовом месту.
 • Korisnik: Jelena
  24/11/2020 - 16:27
  Zašto prozivate prelepu Elenu. Ona je slobodna devojka i može da bude s kim želi.Da je brak na mestu i da postoje jake emocijie do toga ne bi ni došlo.Muškarac uvek traži ono što mu nedostaje. Zašto niste tako pljuvali po lepoj Breni i drugim estradnim ličnostima koje su rasturile već postojeći brak???Dosta više lažnih morlista. Nema čega Topalko da se stidi.Muškarac je odgovoran za svoj brak, ako je valjan, očigledno da tu nešto ne štima."neće ga oprati",od čega, od vaših komentara, smešno...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi