OTKRIVENA TAJNA! Ovo je pravi razlog, žašto su Sanja i Nikola raskinuli, pevačica sa ovim njegovim porokom nije mogla da se izbori (FOTO/VIDEO)

A, bili su lep par...

Sanja Vučić sa bivšim dečkom
Sanja Vučić sa bivšim dečkom, Foto: Alo

Članica grupe "Hurricane" Sanja Vučić raskinula je vezu sa fitnes instruktorem Nikolom Đorđevićem, a sada je on ušao u rijaliti. Međutim, njihov raskid i dalje je glavna tema.

Razlog do sada nije još uvek bio poznat u javnosti, iako se Sanja nekoliko puta oglašavala, međutim nikad nije konkretno rekla šta je tačno u pitanju.

Sanja Vučić sa bivšim dečkom
Sanja Vučić sa bivšim dečkom, Foto: Alo

Kako prenose mediji, Nikola i Sanja su se odaljili jer je pevačica počela da živi "penzionerskim životom".

- Njih dvoje se u poslednje vreme nikako nisu slagali. Sanja je stalno imala obaveza, a Nikola njen tempo nije mogao da isprati. Pevačica je želela da živi povučeno u poslednje vreme, dok je Nikola hteo izlaske i druženja - priča dobro obavešten izvor za "Blic" i dodaje:

- Stalno su se svađali oko toga, jer je njoj bio potreban mir. On je mlad, neiživljen i samo je gledao gde bi mogao da ide na piće i da se provede sa društvom. Sanja to nije mogla da podnese, jer je njoj preko glave bilo svega. To je bio okidač zbog čega su njih dvoje raskinuli. Jednostavno došlo je do razilaženja u zajedničkom mišljenju - zaključuje dobro obavešteni izvor.

BONUS VIDEO:

OVDE saznajte kakve nepristoje ponude, dobijaju članice popularne grupe.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi