KRIJE GA K'O ZMIJA NOGE! Ovo je sin Dina Merlina: Ima veoma čudno ime, al' zato izgleda ludilo! (FOTO)

Ovo morate da vidite!

Dino Merlin
Foto: Screenshot Youtube

Čuveni pevač Dino Merlin ima dvoje dece, ćerku Naidu i sina Hamzu, koje retko kad viđamo u javnosti.

Oni se ne bave javnim pozivom, a nikada nisu voleli da se uz tatu provlače po medijima.

Hamza Dervišhalidović ima 28 godina, školovao se u Berlinu, a studirao je Menadžment i političke nauke u Istanbulu.

Dino Merlin
Foto: Printscreen Youtube

Iako ga nema ispred kamera i fotoaprata, Hamza je među timom ljudi koji učestvuje u svim projektima koji se tiču njegovog oca. Ono što je svakako interesantno je i to koliko lični na svog oca.

Dino je ponosan na svoju decu, a za ćerku je oduvek isticao kako je mnogo skromna, za razliku od sina, koji je od malena imao liste narudžbina za oca.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od nemaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući" - irekno je ispričao Dino u jednom intervjuu iako je bilo oznato da on ne voli mnogo da otkriva o svojoj porodici.

Insta
Foto: Printscreen/Facebook

- Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač.

Pre nekoliko meseci, Merlinov naslednik Hamza i snaja Dženeta Tabaković Dervišhalidović dobili su sina, kome su dali ime Nezir. Dečak je ime dobio po pradedi Neziru, ocu supruge Dina Merlina. Dino i njegova supruga Amela su presrećni zbog prvog unuka, kao i njihova ćerka Naida koja je postala tetka.

Insta
Foto: Printscreen/Facebook

Sin Dina Merlina i njegova supruga venčali su se prošle godine, a njihova ljubav traje još od srednjoškolskih dana.

Više vesti o svetu poznatih možete videti OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi