Marija i Džejla
Alo!
Marija i Džejla

Alo!

Marija i Džejla, Foto: Alo!

Tako se u videu koji je članica žirija "Zvezda Granda" snimila u svom domu nakon humanitarnog koncerta na kojem joj je Džejla gostovala vide Ramovićkine čizme, koje je ona nekoliko dana ranije nosila na dodeli diplome njenoj sestri u Mostaru. Kako saznaje Kurir, ona je na koncert došla iz Goražda, ali su se videle i pre toga, kada je Marija u Mostar poslala svog vozača da doveze Džejlu u Beograd.

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Printcreen/Youtube

Da Marija i Džejla ne vode računa o tome da bi neko mogao da posumnja kako među njima postoji nešto više od odnosa mentor-učenik, jeste i navodno zajedničko zimovanje na Jahorini u decembru 2020. godine. Pažnju je privukao snimak iz hotelske sobe kada se Šerifovićka snimala za svoj stori, a u pozadini na krevetu stajale su složene dve pidžame. Džejla je čak i objavila zajednički selfi iz apartmana, na kojem nosi tu pidžamu, ali ga je brzo obrisala. Njihovi fanovi bili su ažurni, pa su skinuli tu fotografiju, zbog čega je Marija morala brzo da reaguje. Ona je objavila Instagram priču u kojem je objasnila da je Džejla tera na skijanje, pa je zato svratila kod nje u apartman.

Džejla Ramović

printscreen

Džejla Ramović, Foto: printscreen

Njih dve su i u avgustu 2019. godine bile zajedno u Marbelji prenosi Kurir, a interesantno je i to da je Marija, dok je još trajalo takmičenje, pred svima donela tortu za Džejlu i čestitala joj rođendan. Navodno je Ramovićeva upisala ekonomski fakultet u Barseloni, a ne u Beogradu, da bi tamo mogle da se intenzivnije druže, bez straha da bi neko mogao da ih slika.

Kako Kurir prenosi, Verica je Džejlu ugostila u svom domu u Kragujevcu gde su zajedno sa Marijinom majkom proslavile Novu godinu.

Podsetimo, nedavno su viđene i u tržnom centru kako pazare zajedno i šetaju se.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: