Ognjen Amidžić
Foto: Promo
Ognjen Amidžić

Foto: Promo

Foto: Promo

Kao i mnogim estradnim umetnicima, i Katarini Živković teško pada nemogućnost rada usled pandemije koronavirusa. Popularna pevačica već četiri meseca ne nastupa, ali je ovaj period iskoristila da obraduje svoje fanove novom pesmom, "Ne javljajte", Pesma je postigla veliki uspeh, a o budućim planovima i potezima u karijeri, Katarina će govoriti u emisiji "Ami G Show".

Katarina Živković

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

Pored toga, popularna pevačica govoriće i o svom prijateljstvu sa Kristinom Kijom Kockar koje se rodilo tokom zajedničke američke turneje, da li planira duet sa njom, a otkriće i neke detalje iz privatnog života.

Ognjen Amidžić

ATA images

Foto: ATA images

 

Ognjen će ugostiti i jutjubera Miloša Kostića Kimija, koji je među mlađom generacijom izuzetno popularan. Pridružiće mu se i njegova drugarica, pevačica i učesnica "Pinkovih zvezdica" Teodora Tara Stojanović. Kako ih povezuje njena nova tetovaža, šta je spremila posle dve svoje pesme i šta publika može da očekuje od nje, otkriće ovog utorka na TV Pink.

Svi gosti moraće da odgovore na Ognjenove lude izazove, a očekuje vas još mnogo iznenađenja, zato ne propustite novu epizodu emisije "Ami G Show" u utorak 7. jula uživo u 22 časa na TV Pink!