Dragiša Mitić Gile
Printscreen You Tube
Dragiša Mitić Gile

Printscreen You Tube

Dragiša Mitić Gile, Foto: Printscreen You Tube

Gile je navodno digao ruku na sebe zbog dugova, a za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

Njega je obešenog, u staroj i napuštenoj kući u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat, kaže izvor:

- Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi - rekao je jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo, a onda nastavio:

- Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima- rekao je i dodao:

- Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga - ispričao je izvor blizak ovoj porodici. Kako je rekao, supruga nesrećnog pevača bavi se ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona otkazana zbog pandemije, tako je i ona ostala bez sredstava za život. Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, navodno se zadužio kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit - zaključio je izvor "Alo".

PROČITAJTE JOŠ: