Poznati i droga
Alo/Instagram
Poznati i droga

Alo/Instagram

Foto: Alo/Instagram

Mnoge naše poznate ličnosti su konumirale drogu i to priznale, neki su bili hapšeni, a neki nisu mogli da se izbave iz kandži ovog užasnog poroka.

Podsećamo, srpski glumac Branko Vidaković uhapšen je u subotu na Vračaru, kada je kod njega pronađena droga.Naime, policija je došla po prijavi gde su zatekli M.I. (40) kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazio heroin. On je, nakon toga, zajedno sa Vidakovićem ušao u automobil marke “ford”.

Bane Vidaković

Printscreen

Foto: Printscreen

U trenutku kada im je policija prišla, M.I. je krenuo naglo unazad i tom prilikom udario u drugo vozilo, nakon čega se zaustavio. Pošto je odbio da otvori vrata policajac je slomio staklo i uspeo da ga izvuče iz kola.

Pretresom je utvrđeno da je M.I. u hirurškoj maski koju je nosio na licu krio tri kesice sa oko deset grama heroina.

Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica sa više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i još dve kesice sa više od pet grama heroina.

džej ramadanovski

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Bane "Sanšajn" osuđen zbog "spida" Branislav Bojović, frontmen grupe "Sanšajn", osuđen je 6. aprila 2016. pred Trećim osnovnim sudom na 10 meseci kućnog zatvora zbog napada na pripadnike Interventne jedinice i posedovanja "spida", u aprilu 2014. godine kod Ade ciganlije.

Bojović je na glavnom pretresu uporno ponavljao da nije narko diler, ali i da je on bio žrtva prekomerne sile koju su protiv njega upotrebili pripadnici Interventne. S druge strane, tužilaštvo je tvrdilo da je Sanšajn povredio jednog od policajaca koji su ga privodili, kao i da nije hteo da preda drogu koja je nađena u njegovom posedu.

Bane Sanšajn

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Poznati hip-hop muzičar je za posedovanje droge i napad na policajca prilikom hapšenja ponudio priznanje krivice u zamenu za uslovnu kaznu. Ipak, činjenica da je Bojović uhapšen sa "spidom", kao i da je napao policajce, navela je tužilaštvo da za Bojovića ipak zahteva kaznu zatvora.

Milić Vukašinović

Screenshoot Pink

Foto: Screenshoot Pink

- Obećala mi je da će biti normalna i da se više neće drogirati. Mislio sam da će sve krenuti nabolje jer je pokrenula neki biznis sa dečkom, planirali su da idu i na more. Mi smo se u Beograd vratili u utorak uveče, a ona je u to vreme umirala u Sarajevu. Meni su tek ujutru javili da mi se ćerka predozirala. Kažu da je preminula oko ponoći - rekao je Milić Vukašinović za "Blic" u sipovesti nakon smrti ćerke.

Viktor Savić uhvaćen sa marihuanom Glumac je 2006. bio osuđen na novčanu kaznu od 60.000 dinara zbog posedovanja droge. Viktor Savić, Igor Grubor i Nemanja Perić uhapšeni su 16. februara na uglu ulica Kralja Petra i Kneza Mihaila. Glumac je od Grubora kupio 1,30 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša već imao kod sebe.

Viktor Savić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Aca Lukas priznao da je koristio drogu Folker je progovorio o problemu koji je imao sa drogom.

Aca Lukas

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

- Teško je, ali je moguće. Ja doduše nisam koristio heroin i nisam imao tu vrstu propadanja organizma, mozga... svega. Ali, kao čovek u ozbiljnim godinama koji ima decu, shvatio sam da je to bolest i da moram da se izvučem. I izvukao sam se - rekao je on pre nekoliko godina.

Dado Glišić popularni pevač je navodno imao problem sa kokainom. Lečio se duže vreme pa izašao kao pobednik.

Dado Glišić

Screenshot

 Foto: Screenshot

Pokojni Igor Pervić problemi zbog heroina U pakao droge ušao je sa 13 godina, a njegovo iskustvo je još gore. Imao je ozbiljnih problema zbog korišćenja heroina.

- Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu - izjavio je Pervić tokom života.

Igor Pervić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Droga uništila pevače - Droga je uništila i živote mnogim poznatih u Srbiji. Srpski folker Rodoljub Rođa Raičević umro je 7. oktobra 2001. godine, u 44. godini, a pronađen je mrtav u jednom stanu u ulici 27. marta usled predoziranja.

Legendarna glumica Sonja Savić (47), preminula je 2008. godine u svom stanu u Beogradu od posledica predoziranja narkoticima. Komšije preminule glumice rekle su da je Sonja poslednjih dana izgledala vrlo loše. "Bila je bleda, izgledala je veoma loše i više je nego očito bilo da je stalno drogirana. U stanu nije bilo uopšte nameštaja, a na sve strane nalazili su se špricevi. Sonja je spavala samo na jednom starom dušeku", pričale su komšije.

Savićeva je bila bliska i sa članovima grupe EKV. Veoma je tužno da je svima njima, celoj jednoj njihovoj postavi - Milanu Mladenoviću, Bojanu Pečaru i Margiti Stefanović, droga uništila život.

Sonja Savić

Printscreen

Foto: Printscreen

Rasta konzumira marihuanu Reper Stefan Đurić Rasta više puta je uslikan kako konzumira marihuanu, a jednom prilikom je čak i rekao:

Rasta

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

- Moje mišljenje je da travu treba probati sa 18 godina. Ja sam tu napravio grešku, bio sam mnogo mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš da shvatiš šta je to.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Djekson

22.07.2020 19:52

Neznaju šta ce sa Parama Pa zele da oprobaju nešto sasvim Novo