ŽIVOT JOJ SE PREOKRENUO Pevačica dotakla dno života: Lečila se od alkoholizma, pa našla spas na selu! Evo kako izgleda danas

Populatnost je stekla sa pevačem Dinom Merlinom

 

Ivana Banfić
Ivana Banfić, Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Ivana Banfić devedesetih je imala veliku popularnost u čitavom regionu, međutim poslednjih godina sve manje se bavi muzikom.

Ivana je nakon turbulentne prošlosti otišla na selo i latila se emotike, pa se pohvalila svojim pratiocima. Inače, pevačica je napisala knjigu u kojoj piše, između ostalog, o devedesetim godinama prošlog veka.

Prisetila se ratnog perioda i priznala da je tokom pisanja svog štiva nekoliko puta grcala u suzama.

Ivana Banfić
Ivana Banfić, Foto: Jutjub printskrin

– Bilo je tih trenutaka kada bih se ja otvorila i ušla u taj deo sebe… Bilo je suza i grcanja, bilo je svega. Kad pogledam iza sebe, shvatam da smo tu muziku radili u ratu, u najružnijem periodu. Nama mladima, od svega 20-ak godina, bilo je zaista teško. Mlad si, želiš živeti u svojevrsnoj renesansi, a oko tebe rat. Danas sam zahvalna što sam živa i zdrava. To je bilo teško, bilo je teško prisetiti se toga – rekla je Ivana za "Stori".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Ona se 2005. godine prijavila na kliniku za odvakavanje od zavisnosti jer se predala alkoholu. A sve to usledilo je posle kraha braka u kom je bila sa menadžerom Robetrom Magićem, koji je trajao dvanaest godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi