MILICA TODOROVIĆ ZGODNIJA NEGO IKAD Pevačica pokazala kako se razgibava, raširila noge, a uske helenke ocrtale svaki deo njene guze (FOTO)

Doterala sam liniju, krenula sam na jake treninge. Treniram i danju i noću. Zanimljivo je skroz, a noćni treninzi podrazumevaju sklekove - ističe pevačica.

Milica Todorović
Milica Todorović, Foto: ATA

Pevačica Milica Todorović neretko ume da obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama i svojim objavama privuče veliku pažnju javnosti. To je i danas bio slučaj.

Naime, pevačica je postavila fotografije na kojima vežba, kako sama kaže 'razgibavanje', a njene objave naišle su na pregršt sjajnih reakcija. Milica se fotografisala tokom razgibavanja, a tom prilikom bila je u uskim helankama i širokoj majici. Mnogima je pogled stao na Miličinoj obloj zadnjici, koja se u helankama ocrtala usled istezanja.

Milica Todorović
Milica Todorović, Foto: PrntScrn

Milica je na narednoj fotografiji uspela da vrhovima nožnih prstiju dohvati svoje teme, što govori da je pevačica u odličnoj formi. Nedavno je otkrila da se posvetila treninzima:

Milica Todorović
Milica Todorović, Foto: PrntScrn

- Doterala sam liniju, krenula sam na jake treninge. Treniram i danju i noću. Zanimljivo je skroz, a noćni treninzi podrazumevaju sklekove - rekla je Milica.

Slika kojom su Goca Božinovska i Bojana Rodić srušile društvene mreže, pogledajte OVDE, svi pričaju o ljubavi između svekrve i snaje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi