Katarina Živković
E-Stock/Ivan Dobričić
Katarina Živković

E-Stock/Ivan Dobričić

Katarina Živković, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kaća Živković prolazi kroz veoma težak period jer je njenom tati Branislavu metastazirao rak debelog creva koji je operisao.

Pevačica je zbog toga mnogo zabrtinuta, ali je smogla snage i otišla u Leskovac da bude uz oca - prenosi Star. 

- Katarina je bila baš optimistična kada joj se tata u martu operisao i krenuo na terpaije. Međutim, nedavno je doživela veliki šok kad je saznala da su se pojavile matastaze i da je bolest uzela maha. Zatvorila se u stan i pouvkla u sebe. Nije htela nikome ni da se javlja. Mnogo pati jer ne može da pomogne ocu, a i situacija sa koronom je sve gora! Osim što ne radi, dodatno brine i za mamu koja je medicinski radnik i koja radi u Kovid ambulanti. Uveče redovne pije lekove za smirenje kako bi mogla da zaspi. Rešila je da se povuče, pa će zbog biti u Leskovcu neko vreme. Smatra da će joj biti lakše uz roditelje, a i nada se da će tata uz nju biti malo bolje. 

- Niko ne može da je uteši, uplašena je, razočarana i tužna - priča Kaćina drugarica i dodaje: 

Da nije ove korone ona bi vodila tatu u inostranstvo na lečenje, ali su ih doktori savetovali da nije pametno, niti da se Branislav sada bilo gde kreće. 

- Gledala sam sebe ne televiziji i rešila da prestanem da se pojavljujem i da ne lažem ljude da sam puna života. Dok ne budem bolje ne želim da se pojavljujem. Mučna je situacija sa tatom koji se razboleo, operisan je, ali se karcinom vratio. Svi dajemo sve od sebe da to bude kako treba. Dodatno me plaši ova situacija gde su svi bolnički centri pretvoreni u kovid bolnice - bila je jasna Katarina. 

Bonus video:

Pročitajte još