Edita Aradinović
Foto: Instagram/printscreen
Edita Aradinović

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Foto: Instagram/printscreen

Njih dvoje svoju ljubav kriju od očiju javnosti, a najveći razlog za to jeste to što je Andrej još uvek u zakonitom braku sa suprugom, sa kojom ima sina.

- Edita i Andrej su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ubrzo su uplovili u vezu. Odlučili su se da vezu kriju od očiju javnosti zato što je Bajec još uvek zvanično u braku, ali sa suprugom ne živi pod istim krovom. Pored toga, sinu nije predstavio novu izabranicu i to je jedini razlog što se kriju - priča izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Oct 1, 2020 at 7:44am PDT

Edita je srećna i ispunjena pored Andreja koji joj pruža mnogo pažnje i pomaže joj u karijeri.

- Nakon što su ih nedavno uslikali paparaci na njenom nastupu, Andrej je okačio njihovu zajedničku fotografiju, ali su ostali pri stavu da ne pričaju javno o vezi ni jedno ni drugo dok se on ne razvede i ne upozna sina sa njom. Edita je pored njega veoma srećna, svakodnevno je obasipa pažnjom i daje joj podršku. Aktivno učestvuje u njenoj karijeri i pomaže joj u svemu - kaže izvor.

Edita nije želela da komentariše detalje o svom privatnom životu i natpise da je u vezi sa oženjenim političarem.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Irini

27.10.2020 06:07

Edita, da li se sećaš da si Lunu osudjivala zbog veze sa Slobom iako su se ludo, čisto i bez interesa voleli. Ma šta izjavljivali, ma s kim bili, ma šta se dešavalo onijedno drgo nikada preboleti neće. Suviše je to bilo jako, da bi nestalo....Trenutno si u istoj situaciju. Zapamti da ljubav prava i iskrena ne bira, mesto, vreme i dr. jednostavno to se desi. Sada ćeš je razumeti....Neka ti je sa srećom....