BILA JE ZVEZDA GRANDA KOJA OBEĆAVA! Pevala je rame uz rame sa Radom Manojlović i Milanom Stankovićem pa nestala sa scene, sada je otkrila i zašto!

Ona se pojavila pre trinaest godina u garnuturi "Zvezda Granda" u kojoj su bili i Rada Manojlović, Milan Stanković, Nemanja Stevanović i mnogi drugi koji su danas velike zvezde.

jelena marinkov
jelena marinkov, Foto: Youtube/printscreen

Pevačica Jelena Marinkov konačno je priznala zbog čega je u medijskom zapećku i šta je razlog što je nema u medijima...

Ona se pojavila pre trinaest godina u garnuturi "Zvezda Granda" u kojoj su bili i Rada Manojlović, Milan Stanković, Nemanja Stevanović i mnogi drugi koji su danas velike zvezde. Ipak, Jelena nije napravila veliku karijeru, niti ogroman uspeh. Svi se pitaju zbog čega je nema u medijima tako često. Ona je konačno odlučila da okrije šta je razlog:

jelena marinkov
jelena marinkov, Foto: Youtube/printscreen

- Moram da budem iskrena i da kažem da ja imam jako puno posla na terenu. Radim klubske svirke, ali sam više bazirana na proslave, i onda mi vreme toliko i ne dozvoljava da budem toliko medijski eksponirana. Volim da se pojavim kada ima povoda. Nisam od onih koji se laktaju po svaku cenu. Novu godinu sam radila u Kanadi, ali to malo ko zna - rekla nam je Jelena iskreno, i tako objasnila da joj više stalo do zarade i dobrih tezgi, nego do medija.

Jelena Marinkov
Foto: YouTube/Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi