Voli da se slika u izazovnim pozama
privatna arhiva
Voli da se slika u izazovnim pozama

privatna arhiva

Voli da se slika u izazovnim pozama, Foto: privatna arhiva

Neva tvrdi da se sa Stanojevićem viđala uoči skandala koji se dogodio sa njim i njegovom tadašnjom izabranicom Anom Marijom Žujović, kao i da sa njim nije želela da se upusti u romansu zbog straha da će jednog dana i na nju fizički nasrnuti.

- Vlada i ja smo se upoznali u jednom klubu i tada smo razmenili brojeve telefona. Čuli smo se neko vreme, a onda smo se upustili u nešto dublji odnos. Pričao mi je o svemu što se desilo sa Anom Marijom, priznao je da ju je udario te večeri i rekao mi je da je ona njega tužila zbog toga što je bila besna na njega što je ostavio - započela je Neva svoju priču.

18+
Klikni da vidiš sliku
Kaže  da su imali  lep odnos:  Neva Navaro

privatna arhiva

Kaže da su imali lep odnos: Neva Navaro, Foto: privatna arhiva

- Nismo nas dvoje bili u vezi niti smo imali neki duboki odnos, samo smo se nekoliko puta videli, to je trajalo otprilike tri meseca. Iskreno, plašila sam se, kao i svaka pripadnica nežnijeg pola, da bi jednog dana i na mene mogao da nasrne. Znate, ipak je on izgrađena ličnost i njegovo delo ima težinu. Nije to nešto što može da se koriguje. Ja sam slobodna, mlada devojka i lepo mi je bilo s njim, ali nikada s njim ne bih bila u vezi. Vlada voli i da švrlja, a ja to ne bih mogla u vezi da podnesem, jer nisam takva - objašnjava Neva i kaže da je, mimo skandala, Vlada bio veoma prijatan prema njoj.

Vlada Stanojević

Oliver Bunić

Vlada Stanojević, Foto: Oliver Bunić

- Stvarno smo imali lep, drugarski odnos, s tim što se između nas dogodilo i nešto više. Prijali su mi razgovori s njim, pričali smo i o njegovom poslu, pošto bih jednog dana volela da se bavim medijima i da budem voditeljka. On je dobar dečko, ali nije neko za koga bih želela da se vežem, tako da smo ostali drugari. Nisam taj odnos prekinula ja, a nije ni on, samo smo spontano prestali da se viđamo - završava Neva.

Podsetimo, Vladimir Stanojević je prošle godine fizički napao svoju suprugu Anu Mariju Žujović. Ona je kasnije protiv njega podnela krivičnu prijavu, a njega tužilaštvo sada sumnjiči za nasilje u porodici. Na nekoliko ročišta, Ana Marija je govorila da je kobne večeri izgubila bebu, dok se Vlada branio rekavši da je svoju tadašnju devojku odgurnuo u predelu lica i da je potom otišao iz stana. Vlada Stanojević se trenutno nalazi u Americi, gde živi i radi i ne planira da se uskoro vrati u Srbiju, iako je suđenje još u toku.

Žrtva: Ana  Marija Žujović

Emil Čonkić

Žrtva: Ana Marija Žujović, Foto: Emil Čonkić

 

Ana Marija voli nasilje u seksu

Povodom toga što je Ana Marija Žujović javno priznala da ju je Vlada Stanojević udario, Neva kaže da to nije bio njen problem, već pakost. - Verujem Vladi da ga je prijavila i objavila sve samo zato što ju je ostavio. Ispričao mi je da je došao kod nje te večeri da bi je ostavio, a da ona to nije želela da prihvati, zato je do svega toga i došlo. Rekao mi je i da ona voli batine u seksu, tako da ne mislim da je udarac bio presudan - objasnila je Neva.

Komentari (6)

Milan85

24.06.2016 22:38

Kakva riba! Uhhh

jonas

24.06.2016 22:53

Pomalo prozirno i nadasve kontradiktorno. Imali smo lep odnos, bio je prema meni blag i prijatan, ali sam se ja plašila da i meni ne napravi modricu kao AnaMariji-Žujović ?! Šta Milica Ilić želi ovom izjavom, pa deo popularnosti , ako je nitko do sada nije pitao za njen i Vladin odnos, nije niti trebala iznositi u javnost njihovo druženje. Razumeo bi je da se odnosio prema njoj kao skot, ali nije pa je samo po sebi sve diskutabilno.

Mare

26.06.2016 15:33

@jonas - A nije ti palo na pamet da je htela da kaze kako je Vlada pogresno predstavljen u javnosti i da je Ana Marija ta koja je celu situaciju iskoristila da zadovolji svoju sujetu i osveti se Vladi tako sto je celu pricu izokrenula i preuvelicala?

ivica

25.06.2016 00:36

Dobra je dobra..za zene naravno nije

kica

25.06.2016 02:16

Hejteri hejtuju ali bomba

Mare

26.06.2016 15:28

Nije mi jasno zbog cega ljudi imaju potrebu za tolikim hejtom, ako nesto ne ugrozava njih... To je cista sujeta