Hari, Šerif, Halid
Alo.rs
Halid  Bešlić

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo prekinuli su noćas veliku korona-zabavu u restoranu Golf Klub u Sarajevu, gde su se zatekle mnoge poznate ličnosti, a među njima i ministar spoljne trgovine u Savetu ministara BiH Staša Košarac.

Zabava je organizovana povodom proslave rođendana lekara Jusufa Šabanovića, šefa abdominalne hirurgije na KCUS.

Hari Mata Hari

Screenshot

Foto: Screenshot

Pevačica Slađana Mandić na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija na kojima se vidi kako se prisutni zabavljaju uz muziku, hranu i piće.

Prisutnima, kao i vlasniku objekta, izdati su prekršajni nalozi i svi će biti kažnjeni u skladu sa zakonom.

Šerif Konjević

Youtube

Foto: Youtube

A dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je i član Naučnog tela za praćenje i analizu situacije izazvane virusom korona u KS, nakon upada policije, na svom fejsbuk profilu objavio izvinjenje svima zbog, kako je naveo sinocnjeg ispada.

“Bio sam s prijateljima nakon dužeg vremena, našem dobrom prijatelju na rođendanu i svi ćemo snositi sankcije. Žao mi je zbog neprijatnosti koju ste osetili”, napisao je Fejzić.

 

Komentari (1)

zoran

05.05.2020 11:18

Košarac, uvijek sam se pitao ko je on? Evo dobio sam odgovor. Treba ga odmah u karantin godinu dana. Sram da ga bude. Sebe je stavio iznad naroda. Ovo je velika mrlja za SNSD. Odmah smjeniti Viskovica, Cvijanovicku, i sve u ministarstvu. Pun je love i ponaša se sramno. Nema izgovora, odmah u karantin i kazna milion evra.