"TREBALO JE JAČE DA UDARA..." Komšije otkrile šta se dešavalo između Ljupke Stevića i Dragiše Simića!

Mnogi su podržali pevačicu!

Ljupka Stević Dragiša Simić Alo/Jošida Metlaš
 Foto: Alo/Masanori Jošida, Marko Metla

Dan nakon skandala koji je uzdrmao beogradsko naselje Stepa Stepanović bio je miran. Međutim, komšije i dalje prepričavaju filmsku akciju u kojoj je pevačica lupala automobile penzionisanog generala policije Dragiše Simića.

- Te noći sam radila u kafiću. To se dešavalo odmah ispred - rekla je za „Alo!“ konobarica Milica, koja je bila očevidac ovog događaja. Kako kaže, Ljupka nije bila u alkoholisanom stanju, niti joj se činila neuračunljivom.

komšije Ljupke Stević - Milica
 Foto: M.Jošida

- Čula sam viku, dreku i lupanje, a kasnije alarm razbijenih automobila. Svi su izašli napolje, gledali su, snimali... To što je Ljupka uradila, uradio bi svako normalan. Ja prva. Ako mene pitate, mislim da je zaslužio da prođe mnogo gore nego što je prošao - bila je izričita Milica.

Prodavačica u obližnjoj radnji delila je Miličino mišljenje. Kako kaže, Ljupka je njihova komšinica na čiji su postupak svi ponosni.

- Ona je naša i mi smo na njenoj strani. Nisam baš upućena u priču, zašto i zbog čega se to desilo, ali koji god da je razlog, ne sumnjamo da je ona u pravu - kaže jedna od prodavačica, dok se druge dve slažu s njom.
- Ljupka je divna devojka, stalno dolazi kod nas, i o njoj sve samo najlepše možemo reći - gotovo uglas su dodale druge dve prodavačice.

Komšije Ljupke Stević
Foto: M.Jošida

Vlasnik cvećare iz kraja, koji se u tom trenutku zatekao u prodavnici, takođe je bio svedok ovog događaja.
- Ne samo da sam gledao šta se dešava, već sam i snimao telefonom - rekao nam je gospodin. Bio je prilično uzdržan u komentarima, ogradio se da ne može suditi o nečemu čiju pozadinu ne zna, ali da Ljupku nikako ne osuđuje.

ljupka stević
 Foto: Alo

- Naravno da sam na strani svojih komšija, pa tako i na njenoj. Sigurno ima svoje razloge. Nemam šta ružno da o njoj kažem - rekao je za „Alo!“ vlasnik cvećare koji se nije predstavio.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: neb
  20/09/2020 - 09:27
  Šta bih bilo da je obratno?Da je on njoj lupio čvrgu i demolirao auto.Verovatno bih visio na Terazijama
  • srna @neb
   24/09/2020 - 09:17
   Neviđen ološ.
 • Korisnik: mica
  20/09/2020 - 08:48
  A uzivala je dok joj je sredjvao tezge i trpao pare
 • Korisnik: jana
  20/09/2020 - 05:21
  Izgleda da se kod nas sve zene svaleraju pa im sve normalno i onda brane doticnu.
 • Korisnik: gordan
  19/09/2020 - 16:15
  Dobiti publicitet na ovaj način i nije neko umeće. Draga gospođice Vama bi trebalo zabraniti da gledate sapunice I PINK. Ovakvo nešto ne bi sebi dozvolila jedna dama a što Vi ocigledno i niste. Obično kada se dete ispeče plače i leči opekotine a ne lupa po vatri, ali to se uči u kući a ne u kojekakvim emisijama,tabloida i na društvenim mrežama. Da ste stekli popularnost stvarnim i kvalitetnim radom nešto ovako bi Vas obislo ali nije jer je razlog naveden malo pre.
 • Korisnik: dekiton
  19/09/2020 - 14:41
  Sve sto je dobila to je i zasluzila, a i vise od toga
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi