Nataša Bekvalac
Screenshoot Instagram
Nataša Bekvalac

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Zajedno sa ćerkicama Hanom i Katjom uživa u svim blagodetima porodičnog doma, a koliko joj prija izolacija, otkriva ekskluzivno za „Alo!“. Kako nam je rekla, po ceo dan eksperimentiše u kuhinji spremajući neka nova jela, preko dana sadi cveće, a čak je naučila da koristi i električnu kosilicu koju je dobila na poklon.

- Čuda se dešavaju (smeh)! Trenutna situacija u zemlji uticala je i na mene, pa sam sada dvostruko vrednija nego inače (smeh). Šalu na stranu, imam vremena da se posvetim nekim stvarima za koje ranije zaista, zbog poslovnih obaveza, nisam bila u mogućnosti - kaže pop zvezda za „Alo!“ i otkriva kako provodi vreme u karantinu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 9, 2019 at 5:55am PST

- Zasadila sam i prelepo cveće u bašti, koju sam sam okopavala, verovali ili ne, tako da sam i tu doktorirala (smeh). Dobila sam od prijatelja električnu kosilicu jer imam veliko dvorište koje mora da se sređuje s vremena na vreme i mogu vam reći da sam za vreme ovog karantina postala pravi majstor za sve poslove! Nema ko može da me nadmaši! - kaže novosadska barbika za naš list.

Nataša nikada nije bila od onih ljudi koji po svaku cenu proslavljaju praznike, ali se uvek trudila da zbog svoje dece na neki način obeleži određeni datum.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 30, 2019 at 9:41am PDT

S obzirom na to da se često šalila na račun svoje starije ćerke Hane, te nekoliko puta ispričala kako je „uhodi“ kada izađe do grada sa drugaricama, sada tih problema nema. S druge strane, mlađa ćerka Katja uživa u pažnji cele porodice Bekvalac.

- Tu sam mirna! Najdalje što može da ode jeste do dvorišta, a i tu mi na oku (smeh). Šalu na stranu, Hana je već odrasla, izuzetno je odgovorna i zaista nemamo problema. Sve se dogovaramo, ali volim da se neki red ipak zna! - otkriva Nata. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 23, 2019 at 9:03am PDT

Rodila sam sebi dve male Nataše!

- Katja je jedan mali zvrk. Stalno se smeje i uživa da bude okružena ljudima. Neverovatno liči na Hanu kad je bila mala, ali i na mene, tako da mi je sad jasno kada kažu da jabuka ne pada daleko od drveta (smeh). Rodila sam sebi dve male Nataše. Nadam se samo da neće baš u svemu biti slične mami (smeh). Na sreću, imaju mene da ih vodim kroz život i trudiću se da to bude najbolji put - otkriva muzička zvezda za „Alo!“.