EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović postaje glumica: Pop zvezda u koži ubijene Jelene Marjanović!

Svi su bili oduševljeni njenim talentom!

Milica Pavlović
Foto: ATA Images/Dejan Briza/Alo!

Dugo najavljivano snimanje serija „Pevačica“, inspirisano životom pokojne pevačice Jelene Marjanović, počinje za nekoliko meseci, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, glavnu ulogu dobila je pop pevačica Milica Pavlović. Njoj je pre nekoliko nedelja ponuđena glavna uloga, a kada je došla na čitajuću probu, svi su bili oduševljeni njenim talentom.

Milica Pavlović
 Foto: Ataimages

-Milica nikada nije razmišljala o tome da se bavi glumom, iako je izuzetno talentovana za sve čega se uhvati. Kada je dobila ponudu da dođe na kasting, bila je iznenađena, ali rešila je da se oproba jer obožava izazove. S obzirom na to da je situacija u zemlji, ali i inostranstvu takva da sada ne može da nastupa, odlučila je da prihvati poziv i dođe na čitajuću probu, znajući da i ako dobije ulogu, može da ispoštuje sve detalje ugovora - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje da je reditelj serije Gaga Antonijević bio oduševljen njenim talentom.

-Milica je i samu sebe iznenadila kada je došla na čitajuću probu, a ne možete da zamislite reakciju reditelja i producenata koji su bili fascinirani. Već nakon nekoliko redova teksta oni su znali da je Milica prava osoba za lik Jelene Marjanović. Donekle i podseća na nju, a pre svega, izuzetno je talentovana pevačica - otkriva izvor.

Jelena Marjanović
Foto: Alo.rs

Nakon samo nekoliko dana Milici je javljeno da je uloga njena, a ona je bila oduševljena. Kako „Alo!“ saznaje, snimanje serije će početi tek krajem ove godine, a do tada glumci vredno rade na svojim ulogama.

Mlada pop zvezda potvrdila je za „Alo!“ ove informacije.
-Moram da priznam da sam veoma euforična i uzbuđena zbog toga što sam postala deo ekipe serije „Pevačica“. Svakako, imponuje mi što je vanserijski Gaga Antonijević odlučio da mi ukaže poverenje i dodeli mi tako ozbiljnu i zahtevnu ulogu, a ja ću dati sve od sebe da to poverenje i opravdam - rekla je Milica za „Alo“ i dodala: 

-Zasad ne mogu da iznosim detalje vezane za seriju i moju ulogu, ali scenario je neverovatno uzbudljiv i pun raznih preokreta da sam ga ja pročitala u jednom dahu. Ova serija će biti nešto potpuno novo i drugačije na našim prostorima i sigurna sam da će publici otvoriti neke nove vidike jer ništa nije onako kako izgleda. Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu - rekla je Milica za „Alo!“.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi