„MOJ SUPRUG JE NAJBOLJA MAMA NA SVETU“ Popularna voditeljka ne voli da otkriva detalje iz privatnog života, ali je to ekskluzivno za Alo! uradila!

Voditeljka Kristina Radenković nedavno je četvrti rođendan ćerke Tare proslavila u samoizolaciji, a zbog pandemije koronavirusa ni za Uskrs neće moći da primi goste u svom domu.

Kristina Radenković
Kristina Radenković, Foto: privatna arhiva

U razgovoru za „Alo!“, Kristina je otkrila šta će se naći na njenoj prazničnoj trpezi, koliko će joj suprug Nikola pomoći u pripremi uskršnjih specijaliteta, ali i zbog čega će im u kuhinji društvo praviti ćerka Tara.

Kako ćete ove godine proslaviti Uskrs, budući da nam je svima zbog pandemije koronavirusa ograničeno kretanje?

- Ostaću kod kuće, uz fiksni telefon. Trebalo je da otputujemo zajedno, ali taj put će pričekati neka bolja vremena.

Kristina Radenković
Kristina Radenković, Foto: privatna arhiva

Koliko je teško sa dvoje male dece pripremiti uskršnji ručak?

- Moram priznati da imam veliku pomoć supruga Nikole, tako da ponekad kuva on, a ponekad ja. Naš najveći problem su zapravo ideje, odnosno pitanje: „Šta ćemo danas da skuvamo?“. Trpeza se neće mnogo razlikovati u odnosu na ostale dane.

Bez čega ipak ne možete da zamislite uskršnju trpezu?

- Samo bez jaja, jer moram da priznam da nismo mnogo tradicionalna porodica.

Sin Rogan je mali, ali je Tara već dovoljno velika da može da se raduje farbanju jaja. Pomaže li u kuhinji ili više odmaže?

- Tara mnogo voli da provodi vreme u kuhinji, u vrtiću ih uče da mese, pa je i za Novu godinu mesila kolače, a nedavno je, uz moju malu pomoć, napravila testo za picu. Ona se najviše i raduje ukrašavanju jaja. 

Moj muž je najbolja “mama” na svetu!

Osim u pripremi hrane, u čemu ti još pomaže suprug?

- Sve poslove delimo jer se ni Nikola ni ja nismo specijalizovali za određenu stvar. Nikola je dok sam još odlazila na posao bio najbolja „mama“ na svetu.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi