Nemanja Vujičić Pink novinar
Printscreen
Nemanja Vujičić

Promo

Nemanja Vujičić, Foto: Promo

U intervjuu za „Alo!“ otkriva sve tajne svog posla i priznaje da će uskoro otkriti priču posle koje ništa više neće biti isto na estradi.

Da li si ti za poznate sila ili su oni za tebe?

- Ne postoji veća sila od medija. Uzalud im sve. Iskreno, krećem od sebe, tako da sam ja onaj koji u životu postavlja uslove. Lako je - ili kidaš ili te kidaju.

Koje zvezde imaš „u šaci“?

- Zamislite da to kažem! Mnoge tajne znam i pitanje je trenutka kada ću ih pustiti u etar. Mislim da imam najveću ekskluzivu u poslednjih nekoliko godina i iskreno se nadam da ću je uskoro plasirati. Verujte mi da posle toga ništa neće biti isto.

S kim najlakše sklopiš dogovor, a koga moraš da juriš?

- Sa najvećima je uvek najlakše. Iskren da budem, ne jurim poznate jer imam stav da oni bez nas ne mogu.

Koji su to tereni na koje najradije odlaziš, a koji te nerviraju?

- Najviše volim kada putujem i kada radim životne priče i bavim se istraživačkim novinarstvom. Ne volim terene na kojima me očekuju teški ljudi, ljudi koji su umišljeni da su neka imena u poslu kojim se bave. To mi baš oduzima energiju.

Nemanja Vujičić

Instagram

Nemanja Vujičić, Foto: Instagram

Najveći poslovni izazov do sada?

Izazov je kod mene na svakom koraku. Ukoliko se pitanje odnosi na posao, svakako su to intervjui sa Zdravkom Čolićem i Dinom Merlinom. Pratio sam godinama svaki njihov koncert. Bio sam u društvu velikih svetskih imena. Snimao sam i Lejdi Gagu, Bali Bega, Moniku Beluči, Paris Hilton, Enrikea Iglesijasa, Džej Lo, Bijonse... Iza stotine ekskluzivnih priča stajalo je moje ime. Na to sam jako ponosan.

Nemanja Vujičić

Instagram

Nemanja Vujičić, Foto: Instagram

Kako se izboriti sa nepristojnim sagovornicima?

Na nepristojan način. Došli smo u vreme kada sa budalama moraš da budeš budala, a ne da se izdigneš iznad njih da bi obavio posao. Sve se promenilo, ali svakako da moj glas uvek dajem vaspitanju, pristojnosti i kulturi.

Pročitajte još:

 

Komentari (2)

Djoka

03.03.2021 12:33

Kada se promeni floskula, iz pouzdanih izvora, neće biti senzacionalnih najava i pričanja gluposti. Zašto najlakše sa velikim zvezdama. Ne trude se da demantuju gluposti. Gospodo kvazi novonarčići navedite ime i prezime pouudanog izvora i napravite bum takvim vestima. Nije tajna da vam zbezde u udponu dostavljaju dozirane informacije da bi njima bile u žiži i u kaobajagi trendu.

DD

03.03.2021 12:59

Ovaj tekst mora da je pisao sam o sebi jer, ne znaš da li je gore gledati ga ili ga slušati!!! A javne ličnosti, u nedostatku nastupa, kvalitetnih novinara... obraćaju se njemu jer im je on jedini kontakt sa publikom, kakvom takvom. A on, još jedan u plejadi pinkovih voditelja u pokušaju!