Dua Lipa
Printscreen/Alo.rs
Dua Lipa

Printscreen/Alo.rs

Foto: Printscreen/Alo.rs

Poznata britanska pevačica poreklom iz Prištine, Dua Lipa (25), šokirala je prethodnih meseci region promovisanjem Velike Albanije, što je pokrenulo lavinu negativnih komentara u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Crnoj Gori, kao i tvrdnjama da "Kosovo nikad neće biti Srbija", dok je sada sve iznenadila novim potezom o kom se priča.

Dua planira da krajem meseca održi onlajn koncert koji će naplaćivati, a sinoć je pozvala i sve one koji žive u Srbiji da plate kartu ne bi li je gledali i slušali.

Dua Lipa

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Karte za koncert su sada dostupne i za ove teritorije! Mađarska, Češka, Grčka, Hrvatska, Slovenija, Kosovo, Albanija, Severna Makedonija, Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovačka i Bugarska! Naručite svoju! - navela je na društvenim mrežama, dok se komentari samo nižu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

gedza

11.11.2020 10:53

ama ljudi sto reklamirate ovu osobu, najveca kazna bi joj bila da niko za nju ne zna ovde i ne konzumira njenu muziku...samo cenzura....

Milovan

11.11.2020 11:54

Pa sta se cudite.? Zena zna sta radi.U Beogradu bi sigurno napunila Arenu. Mnogi,gori od nje su je napunili vise puta.Sto nebi i ona. Zna ona koliko u BG i Srbiji ima onih koji nevole Srbiju.

Vuk

11.11.2020 17:53

@Milovan - Bravo, jel mi Srbi smo glup i naduvan narod.

Milovan

11.11.2020 14:02

A sto da je bude sramota.?? Ona voli svoje i radi za svoje. A neka je sramota nasih,koji bi da je slusaju i idu na njen koncert.

kliot

11.11.2020 14:25

narucili ti krevet kod psuhologa..bualoo