NA RUBU EGZISTENCIJE Potresna ispovest Ivane Peters: "Nemam od čega da živim!"

Preživljava golgotu

Ivana Peters
Foto: YouTube/printscreen

Nakon što se javno oglasila Goca Tržan i rekla da pevači i muzičari nemaju od čega da žive, a da se mnogi slade "njihovoj propasti", Ivana Peters objašnjava da je i ona u veoma teškoj sitauciji u kojoj je.

Ivana ističe da ništa drugo nema osim muzičke karijere.

Ivana Peters, Goca Tržan
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

"Samo sam pevač. Hranim sebe i svoje dete i članove porodice kojima treba da pomognem. Nedostaje mi i posao kojim se bavim jer je to moja ljubav. Potpuno sam izgubila sebe i ne znam šta ću da radim ako ne budem našla neki način da zaradim novac na drugi način", priča Ivana i dodaje da su u najvećem problemu oni koji nisu velike zvezde.

"Sve ovo što nam se dešava najviše utiče na muzičare koji nisu mega zvezde, zvezde folk muzike i nemaju karijeru dugu pedeset godina kao što su Zdravko Čolić, Lepa Brena. Ja stvarno nisam uspela da u životu steknem koliko oni. Bavila sam se nekom muzikom koja mene podizala, mislila sam da doprinosim domaćoj muzičkoj sceni sa kvalitetnom muzikom. Ne želim da se sada osećam krivom zbog toga što se ne bavim nekom lakšom muzikom ili komercijalnijom. Sve nas je sada zadesila ista stvar, s tim što neki uz mere zaštite mogu da rade...doktori, zubari, frizeri."

Ivana ističe da nisu tačni navodi tviteraša da pevači zarađuju na hiljade i hiljade evra.

Ivana Peters
Foto: Masanori Jošida/Alo!

"To nije tačno. Ne zarađuju svi toliko. Nisu svi velike zvezde. To mora da se shvati. Nemaju svi iste prihode. Ne vrednuju se svi muzičari isto", dodala je. Pop zvezda kaže da ona svoj posao voli i da bi mogla i besplatne koncerte da drži, ali da ne može da živi bez primanja koje sada nema. Morala je otkazuje koncerte.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ja
  07/08/2020 - 09:40
  Jadna Ivana, evo našla sam vam posao, berba voća, dobro se plaća, a nije teško, pa sa srećom
 • Korisnik: Milan
  06/08/2020 - 01:11
  Štaga se ljubomornih kompleksaša javilo da opljune i "prokomentariše". Proći će i korona, gospođa će ponovo nastupati i zarađivati a vi od te njive i manuelnih poslova se nikada nećete ni odmaći jer drugih opcija i nemate.
 • Korisnik: miraira
  05/08/2020 - 17:20
  Raskalašni život i izigravanje velikih zvezda. Svi su pokupovali stanove i kuće i raskošno ih opremili a ništa nusu uštedeli. Pa kako misle da živem
 • Korisnik: Slava
  05/08/2020 - 15:58
  Eto, od svih u ovoj državi najviše mi žao pevaljki i starleta. Gde sad da pokazuju skupe haljine, silikone, gole obline itd., itd. Čast izuzetcima kojih je u zadnje vreme veoma malo. Drage moje, daće Bog da će te morati nešto i da radite i shvatite da se ne živi samo od ljubavi prema nečemu ili nekome.
 • Korisnik: Taspevana gladna pevaljka Đoana
  05/08/2020 - 14:57
  E pa kada nemaš od čega da živiš idi malo u polje, pa okopavaj kukuruz, dobro se plaća. Sekice možeš samo da pevaš u kući sebi i svom cuku, a šta da ti radimo kada si pogrešila zanimanje. Idi kod koleginice Nede Ukraden, ona će da ti pomogne, ona je veliks humamitarka
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi