OTAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO Poznata pevačica se bori sa ogromnom tugom i leči od alkoholizma u drugoj državi!

"Bila sam imućna i živela kao rob!"

Dunja Ilić
Foto: Screenshot

Pevačica Dunja Ilić nakon burne prošlosti, prelazka u islam, samoubistva oca i gubitka velikog nasledstva danas živi u Gruziji i trudi se da se izleči od alkoholizma.

- Ovo je drugi put da se lečim. Prvi put sam bila trezna godinu i šest meseci i teklo je vrlo lako. Ovaj put ide dosta teže. Trenutno sam trezna deset dana i osećam da vec mogu da obećam da cu nadmašiti onih godinu i 6 meseci da ne kažem da ne popijem ni kap nikada više i ne budem predramatična. Trenutno sam u Gruziji. Planiram da čim bude moguće odem na neko vreme u Beograd jer sam se jako uželela majke i prijatelja. Posle toga, videćemo. Kod mene se nikad ne zna koja je sledeća destinacija - kaže Dunja i otkriva da za nasledstvom bez kojeg je ostala danas ne žali.

- To nasledstvo svakako nije bilo u iznosu koji bi mi obezbedio život. Zarađujem od vloga i tarota. Takođe slikam, pišem i kad se svi ti prihodi sastave živim lepo. Nikada ne bih menjala slobodu koju imam sad kao neka srednja klasa za ono ropstvo kad sam bila jako imućna.

Pevačica otkriva i da se trudi da se ne osvrće na prošlost i kajanja, već da se fokusira na to da sebi ulepša dane koji dolaze.

- Mnogo stvari sada ne bih ponovila. Međutim i sebi i drugima sam sve oprostila i time i na lepe i ružne stvari iz prošlosti stavila tačku. Sada se radujem samo lepoj budućnosti - priča Dunja dok kroz tugu dodaje da tragičnu smrt oca nikada neće preboleti.

Povezane vesti

 • Korisnik: Snežana
  24/05/2020 - 12:14
  E moja draga. Za sve si sama kriva a smrti oca delimično i sama kriva svojim izjavama. Neka ti je Bog u pomoći
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi