Nataša Perović
Foto: Instagram/printscreen
Nataša Perović

Foto: Instagram/printscreen

Nataša Perović , Foto: Foto: Instagram/printscreen

Nataša Perović je već nekoliko godina bila zadužena za organizaciju publike na snimanjima emisija "Grand produkcije". Mnogima su njeni aplauzi mnogo značili, a naročito pevačima koji su nastupali na scenama emisija ove produkcije.

- Moram sve da vas obavestim da je juče u 12:30 otišao gore jedan anđeo. Bila je ceo naš svet, sve što imamo u ovom životu, naše najvoljenije biće. Jedan lav, jedan zmaj, jedna duša koja je želela svakome dobro. Naučila me je mnoge lekcije, pričala mi je da moram da se uvek borim u ovom životu i da nikada ne odustajem. Ovaj posao i svi vi, njeni prijatelji kolege, porodica ste joj davali snagu da se bori kroz ovaj surovi život i da bude uvek nasmejana, neizmerno hvala svakome ko joj je barem jedan osmeh izmamio u ovom životu. Ovu bol i tugu koju je ostavila u našim srcima nikad nećemo pobediti. Prerano je otišla, nismo uspeli ni da je vidimo, ni da je čujemo danima, zadnji put nam je samo sa prozora pokazala srce i rekla da smo joj sve na svetu, ta scena nam nikada neće izaći iz glave. Znam da je sa Anđelima i da nas gleda od gore, uradićemo sve što možemo samo da bude ponosna na nas. Morali smo sve ovako da vas obavestimo,nismo mogli ranije, jer sam čekao malo da se sastavim i da se smirim. Ovde ću napisati detalje oko sahrane.... Sa najvećom tugom i bolom u srcu,Goran i Milenko.

Mnogi pevači su se od nje i javno, na društvenim mrežama oprostili.

- Nato, počivaj u miru neka te anđeli čuvaju... Hvala ti za svaki aplauz, za svu podršku koju si davala i meni i mojim kolegama od takmičenja pa nadalje - navela je na "Instagramu" zvezda "Granda" Aleksandra Tadić Cipka.

Pročitajte i: