danijel
photo facebook
danijel

photo facebook

Foto: photo facebook

Pevač Daniel Bogdanović, nekadašnji frontmen dens grupe "Mag", već godinama živi u medijskoj ilegali, budući da je odlučio da se povuče sa estrade i da se muzikom bavi daleko od očiju javnosti.

Daniel se posvetio radu u studiju, svirkama, ali i porodici. Godine 2013. se oženio, dobio sina, ali mu je supruga nažalost preminula prošle godine, nakon teške bolesti.

- Da, tačno je. Unazad celih godinu dana mi je baš teško. Ostao sam bez oca i žene, teška bolest. To je bio takav šok i bol da se to rečima ne može opisati. Izgurao sam sve to kroz rad i svirke, to me je malo spaslo da ne padnem u totalni očaj. I naravno, zbog deteta, imam sina od pet godina. Nemam ja taj luksuz da padnem, moram dalje, šta ću - kaže Daniel .

Da mukama ne bude kraj, Bogdanović se letos razboleo od korone.

- U julu sam preležao koronu. Nije mi bilo dobro, bolest je zahtevala bolničko lečenje. Uplašio sam se za život, samo sam razmišljao o sinu, da ne izgubi i on svog oca. Sad imam antitela, radim analize na mesec-dva, jer su mi rekli da antitela mogu naglo da opadnu. Proveravam ih da budem koliko-toliko opušten - ispričao je muzičar.

Osim u sinu Viktoru, utehu pronalazi i u muzici. 

danijel

photo facebook

Foto: photo facebook

 - Nastavio sam da se bavim muzikom, od nje živim, ali ne od muzike estradnog tipa. Radim svirke klupskog tipa, uz klavir, ali radim i za druge aranžmane i kompozicije. Trenutno sviram sa OK bendom. Estrada me je rano zasitila. U sve sam ušao mlad, a grupa "Mag" je prestala da postoji pre 15 godina.

Muzičar otkriva da nije u kontaktu s nekadašnjim pevačicama iz grupe, Mari Mari i Tijanom Jeremić.

- Nismo u svađi. Mi se nismo nikad ništa specijalno družili ni kad smo bili aktivni u grupi, tako da je prekid kontakta bio sasvim spontan. Koliko znam, Tijana se više ne bavi ovim poslom, a Mari Mari ima školicu pevanja. Kada bismo se sreli, sigurno bismo se ispričali najnormalnije - rekao je on za pomenuti list.

Iako mnoge zvezde devedesetih sada ulaze u rijaliti, Daniel sebe ne vidi u takvom okruženju.

- To nikako nije moj fazon. Ne bih to nikad uradio. Ja sam se i povukao iz estradne priče na vrhuncu popularnosti. Meni je moj prvi autorski album bio najbolja reklama. Pojavljivali smo se u tadašnjem "Siti klubu", na svim televizijama, to je bilo neko drugo vreme i način promocije. Sada moraš ići u rijaliti i potpuno ogoliti svoju privatnost da bi promovisao neku pesmu, žao mi je što je tako. Ne bih nikog da uvredim, ali mene to zaista ne zanima - rekao je Daniel.

BONUS VIDEO

Pročitajte još: