Aleksandra Prijović Filip Živojinović
Instagram/printscreen
Aleksandra Prijović Filip Živojinović

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Kako naš izvor tvrdi, pevačica je posle dugog razmišljanja šta da pokloni svom dragom, shvatila da ne treba da komplikuje već da mu kupi ono što on najviše voli, a to su satovi.

- Budući da je Filip vrlo jednostavan dečko i da za svoje rođendane nikada nije pravio pompezne proslave, Aleksandra se trudi da mu skromnu i intimnu proslavu uveliča poklonom koji će ga oboriti s nogu. Iako u prvi mah nije želela da mu pokloni sat, budući da je to uradila i za godišnjicu braka, shvatila je da su satovi ipak jedino što može iskreno da ga obraduje - tvrdi izvor i navodi da je Prija za skupoceni poklon izdvojila čak četvrtinu svoje ušteđevine.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović

J.Ilić/Alo!

Foto: J.Ilić/Alo!

- Izdvojila je pozamašnu sumu, otišla u radnju, pa iz najnovije kolekcije uzela jedan od najskupljih satova u ponudi u vrednosti od 25.000 evra - priča izvor i otkriva da je Živojinović ostao u šoku kada je video da je od žene dobio još jedan sat koji košta čitavo bogatstvo.

- Nekoliko nedelja pre rođendana Filip je upozorio Aleksandru da mu ništa ne kupuje i da ni slučajno ne troši pare koje je uštedela pre pandemije koronavirusa. Naravno, ona ga nije poslušala, već je za njegov poklon dala pravo malo bogatstvo. Upravo zbog toga se umalo nije srušio kada je video šta mu je kupila - navodi izvor i dodaje da se zajednički prijatelji često šale na njihov račun.

- Toliko su skupih poklona dali jedno drugome da se u društvu šalimo da je najbolja investicija biti Prijin ili Fićin bračni partner. Istina je da bi Filip mogao da kupi stan u centru grada kada bi prodao sve satove koje je dobio od žene. I zaista bi mogao, pošto se ovih godina baš potrudila da zarad njegove sreće isprazni svoje džepove - zaključuje izvor "Alo!".

Pročitajte i: