Ana Sević
Masanori Jošida
Ana Sević

Masanori Jošida

Foto: Masanori Jošida

Pevačica Ana Sević ne staje, iako je nedavno ušla u sedmi mesece trudnoće, čini se da je Ana aktivnija nego ikada. Samo što se vratila sa Crnogorskog primorja, na kojem je odmarala dva meseca, Sevićeva se bacila na pripreme za dolazak na svet njene druge ćerkice.

Kako smo saznali, ona i njen verenik Daniel Nedeljković uveliko uređuju dom, kao i sobu u kojoj će beba boraviti. Budući da je pevačicin termin porođaja sredina decembra, budući supružnici su podelili obaveze. Dok je Danielu pripalo uređenje životnog prostora, biranje kreveca, kolica i svega ostalog što je bebi potrebno, pevačici je ostalo da se pobrine za kupovinu benkica, bodića, haljinica i ostalih krpica neophodnih za novog člana porodice.

Ana Sević

Masanori Jošida

Foto: Masanori Jošida

Međutim, kako je bivša supruga Darka Lazića navikla samo na luksuz i skupe krpice, tako i za svoju još nerođenu ćerkicu bira isključivo komade svetski poznatih dizajnera. Paparaco „Alo!“ uslikao je poznatu trudnicu ispred jedinog šoping mola u srpskoj prestonici u kojem se nalaze isključivo prodavnice sa potpisima renomiranih svetskih kreatora. Ana se sama dovezla u svom skupocenom džipu, a čim se parkirala, stavila je zaštitnu masku na lice i napustila vozilo.

Ana Sević

Masanori Jošida

Foto: Masanori Jošida

U tržnom centru se zadržala gotovo sat vremena, a kada ga je napustila, u rukama je nosila kese koje je jedva uspela da donese do gepeka svog četvorotočkaša. Ako je suditi po modnom ukusu Sevićeve, koja ni u trudnoći ne odustaje od visokih potpetica i moderne garderobe, njena naslednica će biti jedna od najbolje stilizovanih beba na estradi. 

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Nada

15.10.2020 17:55

Hahaha kada seljanka iz opanaka udje u cipelu ! Beba se popisa dva puta i vec joj je mala garderoba . Tipicna sponzorusa .