Sofija Milošević
Dejan Briza/Alo!
Sofija Milošević, Foto: Dejan Briza/Alo!

Manekenka Sofija Milošević redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Ovoga puta manekenka je na svom Instagram nalogu objavila snimak iz kupovine.

Sofija Milošević, Foto: PrntScrn

Ono što je svima privuko pažnju jeste to što Sofija jednom rukom gura kolica u kojima je beba, a drugom rukom gura kolica za kupovinu. Manekenka je preko snimka stavila stiker na kom piše "Mama".

Po natpisima koji su na španskom jeziku, a vide se u radnji, može se zaključiti da Sofija i sin Aleksej još uvek nisu iz Madrida prešli u Frankfurt, gde ih čeka njen izabranik i otac deteta, fudbaler Luka Jović.

Pre ove objave Sofija se našalila na račun svoje linije:

Sofija Milošević, Foto: PrntScrn

-Doslovno izgledam kao kostur - napisla je manekenka na fotografiji.

Podsetimo, Sofija i Luka dobili su sina pre nekoliko meseci, a fudbaler se nedavno vratio u fudbalski klub Ajntraht gde je i stekao najveću slavu. Sofija i njihov naslednik uskoro bi trebalo da počnu zajednički život u Nemačkoj, sudeći po pisanju domaćih medija. Manekenka se nakon porođaja brzo vratila u top formu, a mnogi su njen gubitak kilograma oštro komentarisali. Tim povodom manekenka se oglasila i stavila tačku na brojne spekulacije u vezi sa njenim izgledom:

- Mnogo ljudi me pitaju za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto čudo je stvarno da sam tako brzo izgubila na kilaži. Da li je samo genetika, ne znam, ali isto ima i napornih treninga i ishrana, tako da je sve zajedno – istakla je Sofija u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

OVDE, saznajte koliko novca je Sofija iskeširaka za kolica sinu Alekseju.

PROČITAJTE JOŠ: