"BOŽE, MOLIM TE, ZAGRLI JE..." Rada Manojlović skrhana bolom: Pevačica se potresnim rečima oprostila od Isidore Bjelice! (FOTO)

Njene reči slamaju najtvrđa srca!

Rada Manojlović
 Foto: Alo.rs

Književnica Isidora Bjelica, preminula je u sredu, 5. avgusta, nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću u 53. godini.

Brojne poznate neutešne su nakon ove tužne vesti i oprostile su se od književnice, među njima i pevačica Rada Manojlović.

- Zbogom anđele, zbogom borcu naš! Bože, molim te, zagrli je i podari joj večni spokoj i mir u rajskom naselju. Porodici najiskrenije saučešće - napisala je Rada.

- Svi smo mi šokirani ovom iznenadnom i neizmernom tužnom vešću... Draga Isidora, ostaćeš zauvek u našim srcima kao simbol lepote, elegancije, duhovitosti, harizme, inteligencije, a pre svega simbol neprekidne borbe, i velike snage, i pozitivne energije koju si imala, a koju si nesebično delila svima oko sebe - napisala je Manojlovićeva i dodala:

Rada Manojlović
Foto: Printscreen/Youtube

- Bila si motivacija i uzor svima nama, i znanima, i neznanima. Pomagala si i ohrabrivala ljude u njihovim mukama i problemima i pored svoje velike borbe, a to mogu samo najveći, kojima su srce i duša veliki kao planina! Ćast je bila poznavati takvu osobu.

Rada Manojlović
Foto: Printscreen/Instagram

Isidora Bjelica preminula je u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu. Informaciju o smrti Isidore Bjelice potvrdila je njena sestra.

Rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine, gde je i završila gimnaziju. Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala sa tezom "Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije".

Isidora Bjelica
Foto: Instagram

Bila je u braku sa Nebojšom Pajkićem s kojim je imala dvoje dece, Lava Grigorija i Vilu Evangelinu.

Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama, a pored toga pisala je više pozorišnih komada i radio drama.

Rediteljka je filma "Dorćol-Menhetn", a u pozorištu je režirala "Sarajku u Beogradu" i komediju svog supruga Pajkića, "Marhatana".

Kao TV autor radila je nekoliko projekata, od toga "Klot-Frket" na BK televiziji i BN televiziji, i "Isidorin ljubavni vodič" na televiziji Metropolis.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi