Đani
Foto: Alo
Đani

Foto: Alo

Foto: Alo
Đani

Alo

Đani, Foto: Alo

- Za slučaj da Trajković nije uložio žalbu na presudu kućnog pritvora i da mu kretanje niko nije odobrio, kazna pritvora se pojačava i zahteva zatvorsku kaznu. Odlukama specijalnog veća određuju se disciplinske mere jer kazna za povredu pritvora ne postoji, već se disciplinski odgovara. Naravno, postoji mogućnost da odgovara krivično i da posledice budu mnogo oštrije - objašnjava advokat.

Era Ojdanić

Instagram

Era Ojdanić, Foto: Instagram

Đanijevo ponašanje neprijatno je iznenadilo i njegovog starijeg kolegu Eru Ojdanića.

- Ne mogu da shvatim da Đani dopusti sebi takvu sramotu. Očigledno ni njemu ni sličnima njemu ništa ne znači to što ih predsednik Aleksandar Vučić sklopljenih ruku moli da poštuju zakon. On je klasičan primer one stare narodne: “Videla se vila u čemu nije bila“. Došao je preko noći do para i slave i misli da je iznad naroda i države. Nek bude kažnjen za primer svima koji poput njega pomisle da im se zbog slave ne može ništa. Sramota! Ko ne ceni sebe, ne ceni ni druge, a on je pokazao sve tim odlaskom u restoran - kaže Ojdanić, sa kojim se slaže i starleta Tijana Ajfon.

Era Ojdanić

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

- Smešno je i tužno što gospodin Trajković misli da mu niko ne može ništa. Očigledno ga ne zanima zakon i slepo veruje da je jači od države. To mu je neko dozvolio i zato se tako i ponaša. Da provede nekoliko meseci u ćeliji, bio bi drugi čovek. Da je moja majka prekršila pritvorsku kaznu, poslali bi je u zatvor i platila bi više hiljada evra. Hitno mora da se uradi nešto sa tim praznim, bezobraznim, seljačkim glavama koje misle da su bitne samo jer su došle do malo više para. Fuj! - zaključila je Tijana za „Alo!“