Vladimir Stanojević
Milorad Milanković
Vladimir Stanojević

Milorad Milanković

Vladimir Stanojević, Foto: Milorad Milanković

- Sudija je bila prilično šokirana činjenicom da se Vladimir nije pojavio na glavnom ročištu. Njegov advokat je tvrdio kako je Stanojević u Americi već nekoliko meseci, te da bi trebalo da se u Srbiju vrati krajem godine. Na pitanje sudije koji je razlog boravka tamo, njegov advokat je ispričao kako je rešio da se dodatno školuje i da usavršava engleski jezik - priča izvor „Alo“ i dodaje:

- Istog trenutka sudija je rešio da podigne poternicu, pa će tako Vladimir biti uhapšen čim bude sleteo na beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ po povratku iz Njujorka, gde se trenutno nalazi - kaže izvor.

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović kaže da je šokirana Vladimirovim postupkom da se ne pojavi na glavnom ročištu, ali da zbog procesa ne želi da komentariše takvu njegovu odluku.

Ana Marija Žujović ispred Palate pravde

Dejan Briza

Ana Marija Žujović, Foto: Dejan Briza

- Poternica je podignuta, i to je sve što mogu da vam kažem. Nadam se da će se ovaj slučaj uskoro rešiti - bilo je sve što je fitnes instruktorka želela da nam kaže.

Podsećamo, prema poslednjim saznanjima tužilaštvo je u optužnom predlogu predlažilo da Stanojević bude osuđen na osam meseci zatvora, dok je slučaj trebalo da bude zatvoren na jučerašnjem glavnom ročištu, na kojem se voditelj nije pojavio.

Komentari (1)

bosa

04.06.2016 10:28

uh jbt al država trenira strogoću,izdali poternicu za malog čoveka,za krimose nesme da im padne napamet.