Stefan Đurić Rasta
Nenad Vujanović/Alo!
Stefan Đurić Rasta

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Rasta je, naime, saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana. Iako njegov život deluje kao bajka prepuna love to ipak nije tako - Rasta navodno živi na lizing! 

-Rasta navodno živi na lizing! Kako je, prema navodima Kurira, ispričao u policiji rasta vozi iznajmljeni automobil, a stan u kome je pronađena marihuana je iznajmljen.

Rasta

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Mislim da me je policija uhapsila u Venizelisovoj ulici. Nalazio sam se u kolima, čekao sam druga. Tom prilikom sam upravljao vozilom marke BMW I8, koje sam iznajmio preko rentakara. Nakon što su me odveli u policiju i pitali me da li u stanu imam nešto nedozvoljeno, ja sam im sam ukazao na ovu adresu u Mačvanskoj i odveo ih tamo. Ja živim na drugoj adresi od one na kojoj sam i prijavljen, gde žive i moji roditelji. Što se tiče adrese u Mačvanskoj, taj stan sam iznajmio jer mi je bilo u planu da tu živim sa ženom i detetom. Tamo sam odlazio samo da bih uživao marihuanu", rekao je Rasta pred tužiocem.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

07.10.2020 14:41

Ne zivi samo Rasta na lizing vec vise od pola Estrade samo cute dok se nesto ne desi. Ovo sa Rastom uzima sve vise maha i ja verujem da on i drogu diluje. Klupko se odmotava - ko zna sta ce jos isplivati !

D O

07.10.2020 16:36

A pevacice zive na pusing.