REPER OČAJAN Rasta ostaje još u zatvoru, evo i koliko!

Ðurić se na saslušanju u tužilaštvu nalon hapšenja branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu, međutim tužilaštvo mu nije poverovalo.

Rasta
Rasta, Foto: Instagram/printscreen

Viši sud u Beogradu produžio je danas za još 30 dana pritvor pevaču Stefanu Ðuriću Rasti i B.L, kod kojih je početkom oktobra kada su uhapšeni pronađen skank i kokain.

Pritvor im je produžen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo, precizirala je za Tanjug portparol suda Tatjana Tešić.

Na ovu odluku suda imaju pravo da ulože žalbu krivičnom vanpretresnom veću suda u roku od tri dana.

BONUS VIDEO: 

Protiv Ðurića i B.L. Više tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog sumnje da su izvršili krivično delo - nedozovljena proizvođnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od tri godine do 12 godina zatvora.

Istraga je u završnoj fazi i očekuje se da bude okončana nakon što u tužilaštvo stigne DNK veštačenje, a onda sledi odluka o optužnici.

Ðurić se na saslušanju u tužilaštvu nalon hapšenja branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu, međutim tužilaštvo mu nije poverovalo.

Kako prijatelji javljaju, pevačevo psiho-fizičko stanje je veoma loše, odbija da jede i pije, a OVDE pročitajte više o tome!

Povezane vesti

 • Korisnik: žana
  01/12/2020 - 15:21
  moramo da se ugledamo na Rastu i ostale oni su ponos ove zemlje..narode napred svi da dilujemo
 • Korisnik: vinnak
  01/12/2020 - 14:20
  djus je zakon Samo alkohila Samo doljeva nema kazne
 • Korisnik: DEJAN
  01/12/2020 - 13:45
  TRI NISTA...33 JE TAMAN..OLOS
 • Korisnik: zagondzija
  01/12/2020 - 12:47
  Bar tri godine
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi