Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska
Alo.rs
Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska

Alo.rs

Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska, Foto: Alo.rs

Međutim, Goca priznaje da o odnosu i planovima svog sina i njegove buduće supuge ne sme ništa da iznosi u javnost, jer joj je, kako je sama istakla, to sin zabranio.

– Ne smem ništa više da priča. Pol bebe još ne znamo. Njih zovite, Mirka i Bojanu, pa neka vam kažu, oni su posebna porodica sada. Ja ništa više ne znam, ni šta su planovi, ni šta rade, jer im smeta kad ja pričam o njima za medije. Eto sada mi je sve zabranjeno pa i da se mešam u planove i sređivanje sobe za bebu. U Titel još nisam išla kod prijatelja, ali ovih dana treba da se organizujemo. Biće to jedan svečani ručak kako bismo se i zvanično upoznali. Ja sam većinom u Kraljevu, a Bojanini roditelji imaju razumevanja prema meni – otkrila je pevačica za Star koja je planirala da prva ugosti Bojanine roditelje, ali ipak ide ona kod njih u Titel da isprosi snajku kako srpski običaji nalažu.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Majat

26.02.2021 08:33

A šta ako Bojana želi da svome sinu (ako dete bude dečak) da ime nekog svog člana porodice koji joj znači?? Zašto dete mora da se zove Zoran Šijan? Oduvek me nervirao taj običaj da se nipodaštava snajka koja, uostalom, rađa to dete. I Goca me nervira do bola! Ona prva treba da svog sina i snajku rastereti od prošlosti. Zašto detetu davati ime čoveka koji je na kraju izdao i otišao sa drugom ženom. Ove žene mi nikad jasne neće biti!!