Vesna Đogani
Instagram/printscreen
Vesna Đogani

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Nisam sve ogolila, ali jedan deo jesam. Ništa nema toliko sramno i intimno u tome što sam ispričala. Za mene je intimnije ako bi mi se video neki deo tela koji ne treba. Što se tiče objave moje kuće iz detinjstva, bio je pravi momenat da to pokažem. Bilo mi je dosta nagađanja i prozivanja u novinama. Bez ikakvog stida i blama da pokažem gde sam i šta sam. To je bila velika poruka ljudima da uopšte nije sramota nemati, sramota je ako lažete, kradete i varate. Publika je to prepoznala i prihvatila, ne kajem se ni zbog jednog momenta. Bilo mi je emotivno u tom trenutku i imala sam knedlu u grlu - rekla je ona.

Vesna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

- Želela sam kao mala da imam grejanje, hranu, da ne budem gladna i da moja deca ne budu gladna. Sve ostalo ćemo kupiti i pozajmiti, život je takav da ne znate gde će vas odvesti - nastavila je ona svoju ispovest.

Vesna je istakla i da je ponosna na sebe i svoju karijeru.

Đole i Vesna Đogani

E-stock

Foto: E-stock

- Mnogo sam ponosna na sebe. Imala sam dosta sreće i to me je sačuvalo, neki ljudi i okolnosti su me sačuvali od stvari na estradi. Moj moto koji stalno govorim sebi i svojoj deci "neka ti Bog podari da u pravom momentu imaš prave ljude pored sebe i da te sačuva od loših stvari", jer ako se nađemo na pogrešnom mesto u pogrešno vreme, može nas unakaziti u budućnosti - zaključila je pevačica.

Pročitajte i: