Simona Mijoković
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK
Simona Mijoković

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

 Foto: FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Pre 15 godina osvojila je titulu "Kraljice Hrvatske", a u centru medijske pažnje bila je zbog raznih skandala tokom braka sa Antom Gotovcem sa kojim ima ćerku Gabrijelu. Nakon razvoda okrenula se veri i tako živi i danas, a sa bivšim suprugom je ostala u dobrim odnosima.

O svojoj prošlosti govorila je pred kamerama katoličke televizije Laudato TV, gde se i rasplakala.

Najavljena je kao osoba koja se "gubila u promiskuitetnom ponašanju, ali nije imala ljubavi", a voditelju emisije priznala je kako se prostituciji odala već sa 16 godina, dok je s drogama počela da eksperimentiše još ranije, prenosi Index.hr.

Tvrdi kako je imala samo 12 godina kada je, kako kaže, otišla u blud. Otkrila je da je počela da konzumira cigarete, alkohol, travu, kasnije i kokain, a sa 14 godina dobila je bulimiju. Sa 16 se odala svetu prostitucije i već u prvom razredu srednje škole bežala je od kuće na privatne žurke.

Izjavila je i da Antu Gotovca ne smatra bivšim suprugom, jer je to bio građanski brak. On ju je, kako kaže, na neki način spasio, pomogao joj je da uz pomoć sveštenika spozna Isusa i započne svoje preobraćanje, iako pre toga nije znala ni da se pomoli.

Budući da je imala burnu prošlost, otkrila je i da je imala problema sa okolinom, pa je tako Cetar za socijalni rad želeo da joj oduzme dete, ali se tad već izvukla iz pakla droge i prostitucije. Dodelili su joj psihologa, koji je nadzirao njeno stanje, i sve se završilo pozitivno za nju.

Simona je novu sreću pronašla kraj Stanislava Mijokovića, sa kojim ima četvoro dece.

Umela je često da govori da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio, a u emisiji se pohvalila kako se njen sin Džošua (3) stalno igra sveštenika, pa ona moli Boga da to i postane.

Na kraju razgovora uputila je poruku svima - da se predaju Isusu, jer on sve oprašta: "Ne plašite se da mu otvorite srce".