Viki Miljković
Alo.rs
Viki Miljković

Alo.rs

Viki Miljković, Foto: Alo.rs

Jedna od omiljenih srpskih muzičkih zvezda rano je stupila na muzičku scenu, a njen mlađi brat Vladica je veoma talentovan harmonikaš, ali muzika nije jedini posao kojim se bavi.

Dok se ona opredelila za pevačku karijeru, Vladica je vlasnik jednog kazina u Nišu, a ono što ih vezuje jeste i ljubav prema putovanjima, pa su brat i sestra tako pre nekoliko godina zajedno posetiti Jerusalim.

Međutim, ono što je malo poznato jeste da je Vladica pravi pravcati heroj i da se zbog svoje hrabrosti i velikog srca proslavio širom Srbije pre deset godina.

Naime, mediji su u februaru 2011. godine preneli da je Vladica s još jednim komšijom spasao tada osamdesetsedmogodišnju komšinicu sigurne smrti!

O njenom stanu je, pisalo se tada, izbio stravičan požar nakon što je na pod pala sveća. Vladičina komšinica pokušala je jastukom da ugasi vatru, ali joj to nije pošlo za rukom.

Srećom, Vladica i njegov komšija Dušan Stojanović pritekli su joj u pomoć.

- Istrčao sam i video sam da gori stan u prizemlju. U hodniku zgrade nije moglo da se diše od dima. U stanu je već gorela dnevna soba i malo je nedostajalo da se komšinica uguši. Dim se proširio i kroz hodnike zgrade, pa smo od jednog komšije uzeli merdevine i pomogli studentima sa drugog sprata da siđu - rekao je tada Vladica za Blic.

Pročitajte još