Romana Panić
Foto: Alo

Romana je na konferenciji za medije priznala da je izvršila ovo krivično delo, kao i da je odslužila kaznu, a ruke su joj se sve vreme tresle.

Ona se na konferenciji pojavila sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Dušica i Romana

Alo

Dušica i Romana , Foto: Alo

- Dušica je danas moj asistent, pošto je već duže vreme veliki profesionalac. Mene nije bilo dve i po-tri godine u javnosti. Očekujem naklonost novinara. Moram da priznam da sam bila opuštena, sada kada sam videla nije bas jednostavno. Morate da me shvatite da sam pre svega održala svoje obećanje, posle velike priče i bombastičnih naslova, obećala sam da cu ispoštovati i doći kao prijatej i čovek. Pisali ste svašta. Napisano je mnogo. Ispričaću kako se sve to desilo.

BONUS VIDEO:

Pročitajte i:

Komentari (2)

kiza

06.10.2020 19:33

Sacuvaj i sakloni, u normalnoj zemlji je ova bila uhapsena, jedino u Srbiji drzi press conference i to uz pratnju 'vodteljke' koja dok ne rasiri i ne zadigne haljinu da joj se gace vide zive nije. A vest je nastimana da bi bacila u senku osudu mitrovicevom sinu koji ubi ono dete ciji zivot danas osudise na ni punu godinu dana kucnog pritvora i u to u vreme corone. Sudijo gde ce ti dusa , spavas li mirno. Ministru pravosudja i ostala svito sramota

zbunjen

07.10.2020 17:36

kakav olos. ona ce nesto da kaze, a sud je vec rekao. ona je osudjeni kriminalac i sljam!!!