Romana Panić će naplatiti boravak u zatvoru, a evo i kako!

Pronašla je idealno rešenje!

Romana Panić
Foto: Ataimages

Nakon što je deportovana iz Australije, gde je nekoliko meseci provela u zatvoru zbog pljačke bankomata, pevačica Romana Panić je stigla u Beograd, a sudeći po njenom ponašanju, nju ne opterećuje to što je javnost upoznata sa aferom u kojoj je učestvovala.

Romana Panić
Foto: Ataimages

Romana kao da je izgubila osećaj za stvarnost, te zaboravila na krivično delo koje je počinila, izjavljuje kako je uzbuđena jer je ponovo u Srbiji i najavljuje da će uskoro otkriti veliku istinu o svom životu.
Kako saznajemo, „veliku i pravu istinu“ pevačica želi da otkrije za novac i to pred milionskim auditorijumom TV „Pink“.

Naime, ona se suptilno nabacila producentima rijalitija „Zadruga“, a s obzirom na to da je sada i te kako aktuelna, najverovatnije ćemo je gledati u novoj sezoni.

Zadruga 4
Foto: Alo.rs

- Panićeva je rešila da se ponaša kao da ništa loše nije uradila i na taj način želi da stavi svima do znanja kako joj je učinjena nepravda. Naime, ona će otkriti kako ju je u celu aferu oko pljačke bankomata uvukao njen dečko, a da ona ništa nije kriva. Najbolji način da se „opere“ svakako jeste ulazak u rijaliti, a kako joj je novac sada preko potreban, najverovatnije će prihvatiti ponudu produkcije - kaže izvor Alo.
Podsećanja radi, Romana je u zatvoru u Australiji provela tri meseca jer je pljačkala bankomate sa svojim partnerom F. M.

Posle odslužene dve trećine kazne, dobila je pravo na prevremeni otpust, a sud joj je naložio da vrati ukradeni novac.

Povezane vesti

 • Korisnik: Edit
  13/08/2020 - 10:25
  Rijaliti je Meka za kriminalce I socijalne slucaje
 • Korisnik: Penzioner
  13/08/2020 - 09:28
  Promocija kriminalaca i hohstaplera na tv u Srbiji se nastavlja!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi