Romana puštena iz zatvora: Evo gde su je sada smestili!

Konačno na slobodi!

Romana Panić
Foto: YouTube/printscreen

Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu, gde je bila na robiji od 25. juna, zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu.

Pevačica, osuđena na tri meseca, imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu 1. avgusta.

Romana Panić
 Foto: Printscreen

Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu.

Prema australijskim zakonima, Romana i Mrkajić su u obavezi da vrate sav opljačkani novac, a to je 22 i po hiljade dolara ili će štetu morati da nadoknade kroz rad. Mogu biti raspoređeni da čiste ulice, sređuju parove, peru grafite.

Romana Panić
 Foto: Alo.rs

Kako su domaći mediji pisali, pevačica se najverovatnije odlučila na sraman potez zbog velikih dugova koke je imala, odnosno jer još uvek nije uspela da vrati novac koji je pozajmila od zelenaša (50. 000 evra), za kupovinu stana na Voždovcu.

Povezane vesti

 • Korisnik: DEJAN
  02/08/2020 - 11:53
  Gurnu tu stoku u g....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi