Ruška Jakić
Foto: YouTube/printscreen
Ruška Jakić

Foto: YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Poznato je da se Ana bavi lajfkoučingom i da već godinama živi u Italiji, međutim ono što mnogi ne znaju jeste da je u srećnom braku i da ima sina.

Ruška Jakić je svojevremeno otkrila kakav odnos Ana ima sa svojim suprugom.

Ruška Jakić

Printscreen

Foto: Printscreen

Ana i njen suprug u braku su 10 godina, imaju sina od 9 godina, a sa njima živi i ćerka Aninog muža, koja sada ima 21 godinu.

- Nisam gajila dete da me čuva u Beogradu, a 90 odsto roditelja su u tom fazonu. Dete treba da bira svoj put i svoju sreću. Ana je udata, ima divan brak i divno dete. Šta će meni nesrećno dete koje će biti tu pored mene? Ja nisam sama. Živim sama jer želim da budem sama i nisam usamljena - rekla je voditeljka i dodala:

- Ljudi lažu sebe da više vole unuče od deteta, ali ja nisam iz tog filma. Uvek smo tu jedna za drugu. Kad se odselila u Italiju imala sam već veliko poverenje u nju. U početku je bila kod drugarice. Podržala sam je da studira u Italiji grafički dizajn, iako su mi svi govorili “ kako će mlada i lepa u beli svet, mogu da je tamo sačekaju razni…” Ja sam znala da nije tako. Znala sam u vreme sankcija pedeset sati da putujem autobusom do nje. Kad sam došla prvi put da izvidim kako je i šta radi rekla mi je: “Ne pijem, ne pušim i ne kurvam se.” Bilo mi je dovoljno da se u miru vratim kući. Ćerku nisam sputavala da nađe svoj put niti sam bila sebična. Ako mi je dete srećno i ja sam srećna.

Voditeljka je ponosna na ženu u koju je Ana izrasla.

Svaki roditelj vaspitava svoje dete najbolje što ume. Ja nisam preuzela model vaspitanja mojih roditelja, niti sam mojoj majci dozvoljavala da previše utiče na nju i naš odnos. Bilo je perioda kad nije bilo lako, na primer, kad je oko 15. godine Ana bila pankerka… Noću sam je pratila da bih videla šta se to radi na Akademiji, gde su svi izlazili, prerušavala se… Nije bilo mobilnih telefona u to vreme pa sam znala da trčim Bulevarom usred noći jer je ne bi bilo kod kuće u dogovoreno vreme - iskreno je rekla Ruška.

Ruška Jakić

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

Iako se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti, Ana Nadeždić je u pomenutom intervjuu i sama govorila o odnosu sa majkom i istakla da joj je Ruška najveći oslonac u životu.

- Moja mama Ruška mi je uvek bila oslonac i sigurnost, uvek je poštovala moje odluke i podržavala me u mojim životnim izborima. Mislim da je to jedna od najvažnijih stvari koja je doprinela da u ovom trenutku budem presrećna životom koji sam izabrala. Bavim se poslom koji obožavam, imam predivan odnos sa mojim mužem koji je zasnovan na poštovanju i vernosti - ispričala je pre nekoliko godina Ana Nadeždić.