Saša Milojković
Promo
Saša Milojković

Promo

 Foto: Promo

Na reviji koju je Milojković večeras priredio u Beogradu pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, a među njima i: Ilda Šaulić sa majkom Gordanom i bratom Mihajlom, Kija Kockar, Suzana Perić, Sanja Marinković, Dejan Milićević i mnogi drugi.

Sanja Marinković

e-stock

Foto: e-stock

U skladu sa svim merama koje je Vlada Srbije propisala i kojih moramo svi da se pridržavamo, rešio sam da napravim jedan događaj, gde će biti spojene dve manifestacije. Naša zemlja je prelepa, mnogi su tek sada otkrili ove godine, kada nisu mogli da putuju... Pravimo "Lice Balkana", to je sasvim nova manifestacija. Biće 10 devojaka iz regiona, koje će se takmičiti, a tu laskavu titulu poneće jedna devojka. Naša predstavnica je Teodora Ćatić - otkrio je Saša o reviji.

Goca Šaulić

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Inače, ovo je prvo javno pojavljivanje Šabanove udovice Goce na ovakvoj vrsti manifestacije, nakon smrti kralja narodne muzike.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Aca

18.09.2020 00:01

On bre ne zna sebe da stilizuje, ukus mu je malo jaci od kisele vode. Jos i feminiziran. Sve bi ja njih u vosku!

BGD

18.09.2020 15:02

@Aca - COVEK JE PREVARANT I PLAGIJATOR, KRAO JE LADNO IDEJE OD STUDENATA PRAVECI SE DA ZELI DA IM POMOGNE. SVE JE TO FUKARA KOJA NE VREDI PISLJIVA BOBA, CIGANI LOPOV ..DRUSTVENI TALOG ..SVE IH TREBA ZAPLJUNUTI NA ULICI