Red TV
Promo
Red TV

Promo

Red TV, Foto: Promo

Muzika kao univerzalni pokretač tu je da spoji različite generacije i da ih poveže u dobroj zabavi. Kvalitetna muzika, aktuelni izvođači i zvezde - ideja je da RED TV po tome bude prepoznatljiva. Popularna mlada pop pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, i Una Živanović u emisiji “Studio Jam” svake srede vode publiku kroz muzičko putovanje sa mladim izvođačima, ali i sa već afirmisanim zvezdama. Angellina se muzikom bavi od malena. Popularnost je stekla kao rezident pevačica u zabavnoj emisiji “Ami G Show“, kod Ognjena Amidžića i pažnju mnogobrojne publike privukla je sjajnim obradama popularnih pesama, ali i izgledom i harizmom koji je izdvajaju od drugih mladih pevačica.

Red TV

Promo

Red TV, Foto: Promo

Danas je jedna od najakuelnijih i najtraženijih pop pevačica na domaćoj muzičkoj sceni. Mlada, atraktivna i šarmantna Una Živanović iz Beograda, osim što je Angellinina najbolja prijateljica, diplomirani je primenjeni umetnik i trenutno je na master studijama. Ovo je njeno prvo ozbiljno pojavljivanje pred kamerama, a muzika kao tema joj nimalo nije strana, jer je završila muzičku školu na odseku violine i možemo primetiti da se sjajno snalazi pored Angelline u ulozi voditelja emisije “Studio Jam”.

Red TV

Promo

Red TV, Foto: Promo

Aktuelni muzičari u emisiji “Studio Jam” uživo izvode pet pesama: dve svoje, dve pesme drugog izvođača i challenge pesmu koju je za njih odabrao prethodni gost. Svaki gost u emisiji bira sledećeg gosta i zadaje mu challenge pesmu. Između svake pesme, gosti se upisuju u muzički leksikon – odgovaraju na pitanja svojstvena za leksikone: koja im je omiljena pesma, omiljeni izvođači, najiritantnija pesma, omiljena grupa i mnoga druga interesantna pitanja. Jedinstveno je to što će izvođači ispričati i neke zanimljive priče koje se kriju iza ogovora na pitanja iz muzičkog leksikona. Svi odgovori iz muzičkog leksikona se upisuju u bazu, a na kraju sezone, Angellina i Una će izvođače sa istim ili sličnim odgovorima spojiti da zajedno nastupe u emisiji.

Red TV

Promo

Red TV, Foto: Promo

Izvođači koje volite, red dobre muzike, red zanimljivog razgovora i predstavljanje zvezda iz drugog ugla. Atmosfera gde niste sigurni da li ste svi zajedno na kućnoj intimnoj sedeljci ili prisustvujete najboljoj unplugged svirci – sve to zajedno čini “Studio Jam”! Zato sredu veče rezervišite za RED TV, jer ovaj dvojac sa svojim gostima donosi više od kombinacije dobre muzike i zanimljive priče.

Tagovi