Dino Merlin
Screenshot Youtube
Dino Merlin

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Dino Merlin je svojom muzikom dirnuo srca mnogih i postao jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima.

Njegova ljubavna priča sa suprugom Amelom je posebna, traje 29 godina, a sam Dino je više puta istakao je da je to bila ljubav na prvi pogled. Ipak, nije sve od starta bilo idilično, s obzirom da su se Amelini roditelji protivili njihovoj vezi, jer on je bio siromašan i bez perspektive. Na koncu svega, njihova ljubav i istrajnost je pobedila, a da nisu pogrešili, pokazuje to što traju već tri decenije.

Sa suprugom Amelom Dino ima dvoje dece, Hamzu i Naidu Dervišhalidović.

S obzirom na to da nisu deo estradnog sveta i ne teže tome da postanu popularni, njihove fotografije sa javnih dešavanja gotovo uopšte ne mogu da se pronađu.

Naida Dervišhalidović okrenuta je informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a može da se pohvali i završenim postdiplomskim studijama na Oksfordu u Velikoj Britaniji.

Dino Merlin

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Dino Merlin retko kada govori o svojoj deci i njihovim uspesima za medije, no jednom prilikom istakao je da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizemna i vredna devojka.

Naida je na fotografiji prva sa leve strane.

Kako je Merlin ispričao svojevremeno, njegova ćerka je u detinjstvu doživela i nemaštinu i bogatstvo. Ipak, navikla se na skroman život, pa je na pitanje šta bi tata mogao da joj donese iz Pariza ili Njujorka uvek odgovarala da sve ima, samo da se što pre vrati kući. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog brata Hamze, koji uvek ima listu narudžbina.

Komentari (1)

bokii

26.01.2020 19:23

a treba da zaboravimo sto je pisao himnu za muslimanske borce i sto je obilazio logore