Sandra Afrika i Ivana Nikolić
Printscreen/Instagram
Sandra Afrika i Ivana Nikolić

Printscreen/Instagram

Sandra Afrika i Ivana Nikolić, Foto: Printscreen/Instagram

Pevačice su se godinama družile i delile tajne, ali sve je palo u vodu kada je se*si Uraganka započela romansu sa bivšim fudbalerom Partizana.

Vladimir Volkov i Sandra Afrika

Instagram

Vladimir Volkov i Sandra Afrika, Foto: Instagram

Afrika je to doživela kao "nož u leđa", jer je Ivani često pričala o Vladimiru, sa kojim je dve godine bila u velikoj ljubavi.

- Nije mogla da veruje kada je čula da joj se drugarica smuvala sa bivšim! Najpre je mislila da je to trač, ali kada je videla njihove zajedničke fotke u novinama, baš se iznervirala. Odmah je Ivanu blokirala u telefonu i prekinula svaki kontakt sa njom - priča dobro obavešteni izvor za Informer i dodaje da Afrika nije imala tajni pred svojom dojučerašnjom drugaricom.

- Ivani je pričala sve o momcima, a često su u razgovoru pominjale i Volkova. Sandra joj se poverila da je baš bila zaljubljena u njega i da su imali burnu vezu, ali da je to sada gotova priča. Nije očekivala da će Ivana to da shvati kao "zeleno svetlo" i da će da joj se smuva sa bivšim.

Pored toga što je zbog Volkova izgubila prijateljicu, Afrika je ostala i bez frizera, koji je i spojio novopečene golupčiće.

- Pevačice su godinama odlazile kod istog frizera, sa kojim su se i privatno družile. On je i upoznao Ivanu sa Vladimirom i pokrivao ih da Sandra ne bi saznala da se viđaju. Međutim, Afrika je ubrzo sve provalila i rešila da okonča prijateljstvo i sa drugaricom i sa frizerom - kaže naš sagovornik.

Sandra Afrika
Sandra Afrika, Foto: Printcreen/Instagram

Sandra Afrika juče nije bila raspoložena da bilo šta komentariše.

Bivši fudbaler Partizana Vladimir Volkov oduvek je bio slab na poznate dame. Najpre je ljubio fitnes-instruktorku Anu Mariju Žujović, pa starletu Staniju Dobrojević, a onda i pobednicu "Parova" Zoricu Dukić. Pre nekoliko godina pao je na čari rijaliti zvezde Marije Ane Žujović.

Vladimir Volkov, Ana Marija Smiljanić

Marko Metlaš/Alo! Instagram

Vladimir Volkov, Ana Marija Smiljanić, Foto: Marko Metlaš/Alo! Instagram

BONUS VIDEO

.

PROČITAJTE JOŠ