Sandra Afrika
Foto: e - stock
Sandra Afrika

Foto: e - stock

Foto:e - stock

Objašnjavaju i da je živa vatra, te da je čuju kako vodi žustre rasprave preko telefona.

- Često je tu u stanu, mada se priča da ima još jednu luskuznu kuću izvan Beograda u kojoj boravi. Koristi sve pogodnosti našeg kraja, i može se videti po kafićima, a u teretani je redovna, pa nije čudo što je tako zgodna. Iako se svi tu u naselju znamo, često i družimo, čuvamo jedni drugima decu i posećujemo se u domovima, sa njom malo ko kafeniše. Ona valjda ima svoje prijatelje i krug ljudi sa kojima provodi vreme. Prepoznaju je svi, deca nekad pitaju da se fotografišu, a ona ne odbije - kaže nam Sandrina susetka i dodaje da je svedok jedne od Afrikinih žustrih rasprava.

Sandra Afrika

Marko Metlaš

Foto: Marko Metlaš

- Celo leto se sunčala na terasi. Izađe tako u bebi-dolu, provokativna, pa se namešta. A terasa joj je okrenuta ka ostalim zgradama i svi je vide iz svojih domova, mada očigledno da to njoj i ne smeta previše. Prijaju joj pogledi. Neretko je slušamo i kako se svađa preko telefona, nema pardona, vidi se da je živa vatra. Glasna je, pa iskreno, ume i da smeta, ali hajde, neke druge probleme ne pravi. A i muževi nam se ne bune kad je vide na terasi, pogodite zašto - zaključila je uz osmeh.

Starija gospođa nam priča da pevačicu viđa doteranu, kao i da se prema njoj uvek lepo odnosila.

- Sandru sretnem kad izađe da šeta psa ili kad ide u nabavku. Ljubimci nam se poigraju. Normalna je, nasmejana i ljubazna, nije se uzvezdila. Mada je gotovo uvek sređena, vidi se da dosta ulaže u izgled i da vodi računa, kao i da voli skupe i brendirane stvari. Lep nam je kraj, često je prijatelji slikaju tu ispred - kaže ona, dok nam mladić kroz osmeh dodaje da se uvek obraduje kad Afrika nosi nešto izazovno:

Sandra Afrika

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ona gde god da krene, privlači poglede zbog oblačenja. Uvek je tu nešto usko, kratko, zategnuta je i voli to da pokaže. Mlada je, može joj se. Igra na kartu seksepila. I kad je u sportskom izdanju izazovna je. Uvek se obradujem kad je sretnem u teretani u helankama i tim kratkim majičicama.

Podsetimo, pevačica je ovih dana u žiži javnosti zbog navodnih izjava da zna šta se desilo ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: