Sanja Marinković
Promo
Sanja Marinković

Promo

 Foto: Promo

Tako ju je paparaco „Alo!“ fotografisao u baru pored bazena hotela u kojem je smeštena, baš u trenutku dok je ispijala prvu jutarnju kafu.

Sanja Marinković

D.R.

 Foto: D.R.

Bez trunke šminke na licu, Sanja je sa prijateljicom sedela za jednim stolom, ali umesto da uživa u neobaveznom ženskom ćaskanju, Marinkovićeva se skoncentrisala na dug telefonski razgovor. Po svemu sudeći, razgovor koji je vodila vrlo brzo je postao neprijatan, budući da voditeljka nije skidala ozbiljan izraz s lica.

Sanja Marinković

D.R.

 Foto: D.R.

 

Objavljuje fotke iz hotela u kojem nije odsela!

Život na Instagramu često nema nikakve veze sa realnošću, a to je nedavno pokazala i popularna voditeljka kada je na Instagramu objavila fotografije iz hotela u kojem nije odsela. Naime, kako „Alo!“ saznaje, Marinkovićeva je odsela u jednom hotelu u kojem dnevni aranžman staje oko 24.000 dinara, ali se tokom svog boravka u Rovinju taguje u drugom, luksuznom hotelu, u kojem isti aranžman košta oko 70.000 dinara.

Iako je u prvih nekoliko minuta samo slušala šta njen sagovornik priča, kada je došao red na nju, Marinkovićeva je krenula u raspravu. Koliko je razgovor bio neprijatan svedoči i činjenica da je njena prijateljica ustala i sela za susedni sto, kako ne bi slušala šta Sanja govori.

Međutim, Marinkovićeva to nije ni primetila, a vrlo brzo je zaboravila da se nalazi na javnom mestu, pa je uz to što je nastavila da se raspravlja podigla i nogu na šank.

Kada je završila telefonski razgovor, Sanja je, vidno iznervirana, brzo pokupila svoje stvari i otišla iz kafića. Sanja, idući put završi sve obaveze pre nego što odeš na odmor ili, još bolje, ostavi telefon kod kuće. Danijel Rakočević

 

Pročitajte još: